Teenlifting, fitness za lice koji donosi mlađi i svježiji izgled

Piše: Iva Tuđa, Zagreb
Objavljeno 31.01.2020.

0

Foto: Teenlifting

Foto: Teenlifting

Doktorica Sanja Malbaša Gošović osmislila je i patentirala ovu metodu te jedina na svijetu prakticira ovaj način 'pomlađivanja' lica, ali i tijela

Prvi puta sam čula za Teenlifting davne 2004. godine. Čitala sam da je to priča o mišićima lica, svojevrstan fitness za lice.

Od tada do danas ta me priča intrigira i negdje mi odzvanja. Po meni je jako logično i prirodno da ako nešto vježbaš, bilo koji dio tijela, a u ovom slučaju lica, da se taj dio podiže, prokrvljuje, cirkulira, drenira i samim time i izleda mlađe, svježije i odmornije.

Nakon svega, odlučila sam otići u salon Teenlifting centar i isprobati tretmane za lice te ih početi trenirati.

Doktorica Sanja Malbaša Gošović osmislila je i patentirala ovu metodu te jedina na svijetu prakticira ovaj način 'pomlađivanja' lica, ali i tijela.

Radi se zapravo o elektrodama koje pod određenim strujnim aktiviraju pokrete mišića. To je kombinacija različitih treninga mišića, njihova rehabilitacija, oblikovanje, pomlađivanje i dreniranje u isto vrijeme. Tretman istovremeno aktivira sva područja lica i podbradak.

Foto: Teenlifting

Foto: Teenlifting

Sam tretman je potpuno bezbolan, osjeća se lagano zatezanje na koje se nakon dvadesetak sekundi navikneš. Nikada te ne smije ništa boljeti, peckati niti stezati- filozofija je to tima Teenliftinga koja mi se najviše sviđa.

Svaka osoba reagira drugačije ovisno o stanju kože kada je došla na tretman te osobnim navikama. Moj osobni slučaj je da sam nakon pet tretmana vježbanja najveće promjene vidjela u donjem dijelu lica.

Zategnutije je, manji je podbradak i nazolabijalne bore. Također, bore na čelu su manje vidljive. Cijelo lice izgleda za nijansu manje i sitnije.

Ono što je meni sjajno je da nemaš nikakvu obvezu dolaska jer lice pamti vježbanje tako da se ponekad rezultati vide tek nakon desetak dana.

Moje osobno iskustvo je da parola tima Teenliftinga "Aktiviraj, ne plastificiraj" uistinu djeluje, ali i da ispod te krilatice stoji čitava filozofija življenja i stila života.
Svakako nastavljam s tretmanima i preporučujem ga svima onima koji vole svoje lice i tijelo, njeguju ga i ne očekuju brzopotezne rezultate preko noći.


VIŠE O TEMAMATeenliftingpomlađivanje licaSanja Malbaša Gošovićnjega kože licatretmani za lice
Povezano