Pupa Milano donosi novu liniju za njegu kože lica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.03.2023.

0

Foto: Pupa Milano

Foto: Pupa Milano

Pupa Milano predstavlja novu održivu liniju njege kože lica koja sadrži kreme, serume, hidratizirajuće maske, odstranjivače šminke i anti-age proizvode

Face Cleansing Creme (MPC 10,99€) s biofermentiranim prirodnim šećerom i papainom za štićenje kože od zagađivača, lagane eksfolijacije kože i umirivanje. Smog No More Shots (MPC 26,99€) s ekstraktom crvene morske alge te betainom i eritritolom koji stvaraju štit protiv zagađivača i stabiliziraju molekule vode u koži.

Wand Eraser linija koju čine dvofazni odstranjivač šminke i tvrdi sapun za skidanje šminke. Dvofazni odstranjivač šminke (MPC 30,99€) ima glavni aktivni sastojak biofermentirani kukuruz koji je pogodan i za najosjetljiviju kožu, a čvrsti sapun koji je idealan za lice i oči obogaćen je hijaluronskom kiselinom koja jamči prirodnu ravnotežu hidratacije kože (MPC 10,99€).

Brightening linija koja se sastoji od Glow Essence (MPC 23,99 €) posvjetljujućeg tonika/losiona i Purity Powder (MPC 18,99€) enzimskog pilinga u prahu. Glow Essence je tretman posvjetljivanja i pilinga lica kojemu su glavni sastojci bademova kiselina koja regenerira rožnati sloj kože te betain i eritritol koji povezuju i čine stabilnima molekule vode u koži.

Pupa Milano

Pupa Milano

Hydrating linija ima kontinuiranu hidratizirajuću masku za lice Deep Recovery (MPC 26,99€) s hijaluronskom kiselinom i Hydrovitonom Plus što je posebna NMF (prirodni hidratantni faktor) smjesa koja zadržava vlagu u koži, Skin Rehab (MPC 26,99€)  prebiotičku kremu kojoj je, uz Hydroviton Plus, glavni aktivni sastojak ekstrakt ružičastog grejpa koji sadrži šećere i vitamine koji revitaliziraju gornji sloj kože te Hyalu Shots (MPC 26,99 €) serum koji dubinski vlaži kožu uz pomoć hijaluronske kiseline te betaina i eritritola.

Foto: Pupa Milano

Foto: Pupa Milano

Anti-age linija se sastoji od Timeless (MPC 29,99€) kreme protiv ranih znakova starenja koju odlikuju sastojci ekstrakt pamuka i liči koji smanjuju bore, povećavaju elastičnost kože i dubinski ju hrane, Timeless Plus (MPC 35,99€)  prebiotske kreme protiv bora koja je uz ekstrakt ginsenga i botaničkog ekstrakta drva života dizajnirana za zreliju kožu kako bi se usporilo starenje stanica te Elastin Shots (MPC 26,99€) seruma koji uz ekstrakt nevena te betaina i eritritola pomaže koži u održavanju obrane od procesa starenja.


VIŠE O TEMAMAkozmetikanjega kože licaodstranjivači šminkekreme za liceserumi za lice
Povezano