Tatjana Dragović pokazala noge u čizmama o kojima se priča

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2018.

13

Tatjana Dragović | Foto: John Pavlish

Tatjana Dragović | Foto: John Pavlish

Preko 200 štovatelja rada Nenada Sovilja prije nekoliko dana je došlo pogledati prezentaciju nove kolekcije 'Monument', a možda i najveću pažnju privukla je atraktivna Tatjana Dragović

Nenad Sovilj, najpoznatiji hrvatski dizajner nakita sinoć je u hotelu Esplanade predstavio svoju novu kolekciju Monument. Trinaesta po redu kolekcija obilježava i trinaest godina autorovog djelovanja, a osim nakita od epoksidne smole uključuje i haute joailllerie nakit od zlata, poludragog i dragog kamenja.
Preko 200 štovatelja rada Nenada Sovilja prije nekoliko dana je došlo pogledati prezentaciju nove kolekcije "Monument", a možda i najveću pažnju privukla je atraktivna Tatjana Dragović, u jednoj zbilja posebnoj i superzavodljivoj kombinaciji o kojoj se priča. Besprijekoran crni styling Tatjana je začinila glamuoznom zelenom torbicom, a vi sami prosudite je li ova kombinacija pun pogodak.

VIŠE O TEMAMAcrna bojaTatjana DragovićNenad Sovilj
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se