T'way Air započeo s letovima između Seula i Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.05.2024.

0

T'way Air

T'way Air

Posljednji redoviti let između Zagreba i Seula bio je krajem studenoga 2019. godine pa je ponovna uspostava ove linije značajna novost u prometu zagrebačke zračne luke

Tradicionalnim vodenim pozdravom obilježen je dolazak inauguracijskog leta T'way Aira sa 337 putnika na redovitoj liniji Seul - Zagreb. Slijetanje zrakoplova označilo je ponovno povezivanje dvaju glavnih gradova nakon petogodišnje pauze. Posljednji redoviti let između Zagreba i Seula bio je krajem studenoga 2019. godine pa je ponovna uspostava ove linije značajna novost u prometu zagrebačke zračne luke.

Kompanija će obavljati let tri puta tjedno, počevši od 16. svibnja do 26. listopada 2024., svakog utorka, četvrtka i subote koristeći zrakoplov tipa A330-300 s 347 sjedala. Predviđeno vrijeme dolaska u Zagreb je 19:55h, dok je vrijeme polaska 21:25h. Zagreb će biti prva europska destinacija T'way Aira, a slijedit će ga Pariz, Rim, Barcelona i Frankfurt. Letovi se mogu rezervirati na web stranici T'way Aira.

Hong-Geun Jeong, izvršni direktor T'way Aira, je prigodom inauguracijskog leta u zagrebačkoj zračnoj luci izjavio da je T'way Air posvećen razvoju turističke industrije u Hrvatskoj, kao i promicanju dobrih odnosa između dviju zemalja putem veće razmjene ljudi i dobara.

Nicolas Duthilleul, glavni operativni direktor Međunarodne zračne luke Zagreb, izrazio je svoje zadovoljstvo što su Seul i Zagreb ponovno povezani redovitim letovima nakon petogodišnje pauze te je naglasio da će se i dalje raditi na dodatnom povezivanju, kako bi u budućnosti uspostavili cjelogodišnjih liniju s još više frekvencija.


VIŠE O TEMAMATway AirZračna luka ZagrebSeulhrvatski turizam
Povezano