Tamara Pernar za britanski Handwritten

Piše: CroModa.com
Objavljeno 17.10.2008.

0

Na tržište je ovih dana lasiran look book novog dizajnerskog branda, Handwritten. Modele za jesen/zimu 2008/2009. predstavlja cijenjeni komercijalni fotograf Nick Haddow. Haddow je modnu karijeru započeo kao buyer jedne od vodećih robnih kuća, House of Faser, da bi postupno za životni poziv odabrao fotografiju i postao...

Tamara Pernar

Tamara Pernar

Na tržište je ovih dana lasiran look book novog dizajnerskog branda, Handwritten. Modele za jesen/zimu 2008/2009. predstavlja cijenjeni komercijalni fotograf Nick Haddow. Haddow je modnu karijeru započeo kao buyer jedne od vodećih robnih kuća, House of Faser, da bi postupno za životni poziv odabrao fotografiju i postao član stalne postave fotografa popularnog W magazina. Danas lista njegovih klijenata sadrži imena poput Victoria's Secreta, French Connectiona, Alicie Temperley, Top Shopa, te magazine kao što su Vogue, Elle, Marie Claire i mnogi drugi.

Tamara Pernar

Tamara Pernar

Osoba koja stoji iza branda Handwritten je ni manje ni više nego Tanya Sarne, poznatija kao osnivačica kultnog britanskog  modnog branda Ghost. Nakon više od 20 godina uspješnog poslovanja, Sarne je odlučila prodati tvrtku te krenuti ispočetka sa novim modnim brandom. Za službeno predstavljanje Handwrittena, Sarne je, logično, odabrala London Fashion Week. Sudeći po prvim rekcijama javnosti - nije pogriješila.

Tamara Pernar

Tamara Pernar

Dodali bismo da također nije pogriješila ni pri angažmanu Tamare Pernar. Tamara je trenutno jedno od traženijih novih lica u modi. Njezina energija, neposrednost, profesionalnost i toliko traženi faktor X  prepoznati su od strane klijenata, te su poslovni angažmani svakim danom sve brojniji. Tamara se trenutno nalazi u Parizu gdje je sudjelovala na netom završenom Paris Fashion Weeku.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se