Tamara Pernar u editorijalu magazina Nylon

Piše: CroModa.com
Objavljeno 30.09.2008.

0

Tamara Pernar za Nylon magazin. Ako vam se pri ruci nađe novo izdanje, nemojte se začuditi kada u njemu vidite otkačeni editorijal sa Midikennovim modelom, Tamarom Pernar. Editorijal je snimljen proteklog mjesec u Londonu od strane korejanskog fotografa Ssam Sung Un Kima. Dok Tamara trenutno boravi u Parizu, gdje je u tijeku Paris Fashion Week, mi sa nestrpljenjem očekujemo nove uzbudljive materijale jednog od najperspektivnijih hrvatskih modela u svijetu.

Tamara Pernar za magazin Nylon

Tamara Pernar za magazin Nylon

Postoji nekoliko magazina u svijetu koji mogu lansirati i usmjeriti karijeru modela. Pored svima znanog Voguea, Marie Clairea, na listi najpoželjnijih nalaze se i kultni fashion magazini cijenjeni od struke i obožavani od istinskih modnih poznavalaca. Jedan od takvih magazina je i britanski Nylon.

Ako vam se pri ruci nađe novo izdanje, nemojte se začuditi kada u njemu vidite otkačeni editorijal sa Midikennovim modelom, Tamarom Pernar. Editorijal je snimljen proteklog mjesec u Londonu od strane korejanskog fotografa Ssam Sung Un Kima. Dok Tamara trenutno boravi u Parizu, gdje je u tijeku Paris Fashion Week, mi sa nestrpljenjem očekujemo nove uzbudljive materijale jednog od najperspektivnijih hrvatskih modela u svijetu.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se