Tamara Pernar i Helena Babić u večernjim kombinacijama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.10.2013.

1

Jesensko-zimska večernja kapsulna kolekcija FIT4FLASH modnog branda Vain predstavlja nam novu viziju ženstvenosti, elegancije i glamura

Vainova apsulna kolekcija FIT4FLASH, u kojoj je dosad predstavljana sportska i dnevna vizija samouvjerene elegancije, logično se završava i najiščekivanijim večernjim izdanjem. Originalan izbor materijala i krojevi koji ističu elegantnu figuru prepoznati su kao modni imperativ marke Vain. Kolekcijom prevladava vječna crna, podignuta srebrnim detaljima, kombinacijom sjajnih materijala i prozirnih dijelova koji efektno reflektiraju svjetlo.
Posebno su zanimljivi svemirski topići, koji idealno oblikuju gornji dio tijela, kombinirani sa izazovnom elegantnom širokom suknjom do koljena, izrađenom od kombinacije prozirnih i sjajnih traka finih materijala ili u kombinaciji sa originalnom crnom suknjicom izrađenom od bogatog veza traka u duhu rokokoa. Za žene koji vole privući pažnju Vain je izradio dugu crnu red carpet haljinu sa otvorima gornjeg dijela koji otkrivaju toliko da pobuđuju želju za još, kao i dugu crnu providnu haljinu s kožnim detaljima.
Autor vizuala i koncepta je priznati modni fotograf Mladen Šarić. Hrvatske top modele iz zadarske agencije Colors Model Management - Tamaru Pernar i Helenu Babić šminkao je make-up artist Saša Joković, dok je kosu uređivala stilistica Milena Maršić iz salona Glamour. Cijela je kampanja nastala u produkciji Studija Ploha.

Novu jesensko-zimsku kolekciju Vain će prikazati na nadolazećem Cro A Porteru.

VIŠE O TEMAMAVainFIT4FLASHTamara PernarHelena BabićMladen ŠarićColors Model ManagementSaša JokovićMilena Maršić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se