Tamara Loos, Hrvoje Šalković i Mario Mlinarić testirali Reebok ZIG Tech

Piše: CroModa.com
Objavljeno 18.09.2011.

0

U fitness centru Vita Core Gym ovih je dana održana neobična prezentacija nove Reebokove tehnologije ZIG Tech

U fitness centru Vita Core Gym ovih je dana održana neobična prezentacija nove Reebokove tehnologije ZIG Tech

Reebok ZIG Tech

Reebok ZIG Tech


Uz pomoć radijske voditeljice Tamare Loos svi prisutni su imali priliku saznati sve novitete iz svijeta ZIG tehnologije, dok je poznati fitness instruktor Mario Mlinarić odredio nekoliko vježžbi koje su trebale i zorno prikazati vrijednost novog Reebokov proizvoda. Njegovi vježžbači bili su voditelj Ivo Perkušić, poznati imitator Luka Bulić, putopisac Hrvoje Šalković i jedan o članova žžirija Masterchefa Mate Janković.

Bilo je tu usitinu svega od trbušnjaka, vožnje ergometra, do udaranja popularne 'kruške' koja mjeri jačinu udarca, do obaranja ruku i na kraju vježžbi izdržžljivosti koje su sva četvorica kandidata uspješno odradila.
 
Reebok ZIG Tech

Reebok ZIG Tech

 
Iako se je Hrvoje Šalković u svim ovim izazovima pokazao kao osoba u najboljoj kondiciji i sa najviše snage, pobjedu su zapravo odnijeli svi jer su uz pomoć ZIG tenisica i nove ZIG-ove kolekcije odjeće uspjeli odgovoriti i najvećim Mariovim izazovima.

"Mogu reći da sam izrazito zadovoljan što sam uspio uopće izdržžati sve ove izazove, ali osjećam se dobro i unatoč umoru mislim da bih mogao odraditi još nekoliko vježžbi. ZIG Tech tenisice usitinu su posebne, čovjek se u njima osjeća nekako opuštenije i lakše, a i svaka vježžba bila je pravi mali izazov da vidim koje su moje stvarne mogućnosti", rekao je neslužžbeni pobjednik ZIG Tech natjecanja - Hrvoje Šalković.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se