Tamara Bombardelli i Viktorija Vržesnevskaja nastavljaju suradnju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.03.2012.

1

Madame Demode

Madame Demode

Tamarin nakit i torbe izvrsno se nadovezuju na avangardnu Viktorijinu odjeću

Uspješna suradnja Viktorije Vržesnevskaje (Madame Demode) i Tamare Bombardelli nastavlja se i ove sezone. Ove dvije dizajnerice poznaju se godinama, a tek su na prošlom Cro A Porteru odlučile i kreativno surađivati. Tamarin nakit i torbe izvrsno se nadovezuju na Viktorijinu odjeću koja svojim dizajnom iz kolekcije u kolekciju iznova potvrđuje titulu vladarice domaće avangarde.

Dugo smo razmišljale kako nazvati kolekciju, a ime koje smo odabrale ujedno govori sve i ne govori ništa

"Kolekcija koju ćemo vidjeti primarno je osmišljena za Berlin Fashion Week, ali zahvaljujući našoj kreativnoj prirodi koja nužno zahtijeva sitnu dozu zakašnjenja, hrvatska publika će je imati priliku premijerno pogledati", objašnjavaju dizajnerice.
Kolekciju su nazvale "113 kilograma laštika, 56 dekagrama svile i nekoliko ružnih boja", a ovo ime koje naizgled nema veze s modom zapravo odaje količinu i vrstu materijala koje su koristile. I to je sve što za sada žele odati o novoj kolekciji. "Dugo smo razmišljale kako nazvati kolekciju, a ime koje smo odabrale ujedno govori sve i ne govori ništa, osim što zahtjeva subjektivnu interpretaciju, mnogo mašte i slobodnog prostora", kažu Viktorija i Tamara.

VIŠE O TEMAMAViktorija VržesnevskajaTamara BombardelliCroAPorterMadame Demode
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se