Talijanski 'DJ djedica' Gianluca Vacchi stiže na Stereosonic

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2024.

0

Gianluca Vacchi. Foto: Promo

Gianluca Vacchi. Foto: Promo

Talijanski poduzetnik, influenser i DJ Gianluca Vacchi, kojeg na Instagramu prati preko 22 milijuna ljudi, sredinom lipnja dolazi u Zagreb gdje će nastupiti kao izvođač u sklopu festivala Stereosonic

Kontroverzni talijanski milijunaš Gianluca Vacchi godinama se nalazi u središtu pozornosti svjetske javnosti zbog svog ekscentričnog ponašanja, raskošnog načina života i ljubovanja s ljepoticama.

Domaća će javnost imati priliku svjedočiti nastupu Vacchija u zagrebačkoj Areni u periodu od 14. do 15. lipnja kada će Zagreb ugostiti neke od najpoznatijih izvođača elektronske plesne glazbe u sklopu Stereosonic Music Festivala. Tijekom dva dana održavanja u zagrebačkoj Areni, 14. i 15. lipnja, posjetitelji će imati prilike uživati u eklektičnom doživljaju izvedbi nekih od najpopularnijih svjetskih DJ-a, uključujući Gianlucu Vacchija.

Tko je Gianluca Vacchi? Zahvaljujući svom playboyevskom životnom stilu, poznat je po svom raskalašenom životu. Osim poduzetničkih uspjeha, jednako je uspješan i u glazbi. Počeci njegove karijere DJ-a datiraju još iz 2013. godine, a što je direktna posljedica, kako sam navodi, njegove velike ljubavi prema partijanju.

Od početka karijere, Gianluca Vacchi je radio sa Steveom Aokijem, Nicolom Zucchijem, Christianom Lenom i Albertinom. Ima diskografski ugovor s diskografskom kućom Spinnin’ Records i objavio je velik broj hitova s velikim brojem pregleda na YouTubeu.

Vacchi je prošle godine objavio ljetni hit 'Sombrerito Blanco' u kojem gostuje kolumbijska pjevačica Martina Camargo. Miješajući originalne vokale s elektronskim zvukovima i bubnjarskim krešendima, ovaj hit je pravi primjer prepoznatljivog vatrenog zvuka prožetog pop dopadljivošću pod dirigentskom palicom "najseksi djedice svijeta" kako su mu inicijalno počeli tepati talijanski mediji. Spomenuti nadimak ubrzo je postao popularan diljem cijelog svijeta.

Organizatori Stereosonica najavljuju nekoliko pozornica i jedinstven vizualno scenski doživljaj u Areni, dok se na lokacijama oko dvorane očekuje mnoštvo zanimljivosti podređenih zabavi posjetitelja. Posebnost ovog događanja je u koncepciji samog Festivala prema kojoj se od posjetitelja očekuje čim veća ležernost u odjevanju i pristupu zabavi.

Stereosonic je prvi festival koji u Hrvatskoj organizira promotorska kuća AEG (Arena entertainment group).


VIŠE O TEMAMAStereosonic Music Festivalkoncerti u ZagrebuArena Zagreb
Povezano