Tajnovita zabava pod maskama: Tatjana Jurić za eNVy room

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.04.2015.

0

eNVy room vas novom kampanjom vodi na tajnovitu zabavu pod maskama. U predivnom ambijentu palače Gvozdanović ispred objektiva Šime Eškinje u ulozi glavnog lica našla se Tatjana Jurić.

Kolekcija koju kampanja predstavlja zaogrnuta je velom retro štiha, prizivajući asocijacije na glamurozne i sofisticirane 40-e i 50-e godine prošlog stoljeća. Iako inspiracija kolekcije zadire u prošlost ona je ipak nova i moderna što posebno naglašava upadljiva neonska boja, kao i tehnološki napredni materijal poput laserski rezane kožne čipke.
Kolekcija odiše ženstvenim odjevnim komadima od pencil suknji do onih punog kruga, kombinezona, cocktail i večernjih haljine u nekoliko dužina. Kolekcijom dominiraju crna i bijela boja s infuzijom neonske žute, te zanimljivim cvijetnim uzorkom.
“S Tatjanom surađujemo jako dugo, pa je tako ova suradnja zapravo sasvim očekivana. Ona uvijek prekrasno nosi eNVy room i zadovoljstvo nam je što je zaštitno lice naše nove kampanje”, rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma o angažmanu Tatjane Jurić u kampanji za proljeće/ljeto 2015. godine.

O suradnji s eNVy roomom Tatjana Jurić je izjavila: “Lijepo je odrastati i stasati s nekim u poslu, a kako su oni rasli u svom, tako su i meni pomagali rasti modno u mom poslu. Oni koji me znaju, znaju da sam modom posve neopterećena, no zato mi je bitno uz sebe imati nekog tko zna što bih i onda kada i sama nisam sigurna. Dečki iz eNVy rooma to sigurno znaju.”

O inspiraciji vizuala kampanje Šime Eškinja nam je rekao: “Svaki put je izazov dovesti sljedeću eNVy room kampanju na novi nivo. Oslanjajući se na ženstvenost modela u njihovom izričaju izazov je bio ujediniti tajnu zabavu pod maskama s nježnim modelima kolekcije, te spojiti prošlost kroz prizmu prostora i sadašnjost kroz moderan dizajn kolekcije.”  

Šminku potpisuje Sanja Agić, dok su za frizuru odgovorni Draška Topić i salon Ruža.

VIŠE O TEMAMAEnvy RoomTatjana JurićŠime Eškinja Vjeko FranetovićNikica IvančevićSanja Agićpalača Gvozdanović
Povezano