T-shirt iznad svega! Majice s printom koje ćemo nositi ovog proljeća

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.02.2019.

11

Estetika 90-ih dočarana je u retro verziji kroz fotografske elemente i tipografiju, a utjecaj američke kulture vidljiv je u geometrijskim elementima i bojama

T-shirt jedan je od najudobnijih odjevnih predmeta koji svatko posjeduje u svom ormaru, a pored toga najbolje izražava našu osobnost. Raspoloženje, životni moto ili fotografija neke ikone - sve to možemo izraziti uz bezvremensku T-shirt majicu, stoga je Springfield predstavio kolekciju majica s grafičkim printevima s kojima možete personalizirati svoj proljetni look.
Estetika 90-ih dočarana je u retro verziji kroz fotografske elemente i tipografiju, a utjecaj američke kulture vidljiv je u geometrijskim elementima te bojama poput jarke crvene, žute i zelene. S druge strane, glazba, posebno rock, dala nam je ikone poput AC/DC-a, The Rolling Stonesa te Beatlesa, koje je Springfield ovjekovječio kroz crne i bijele tonove te inspiraciju Japanom.
Logomanija se ističe kao ključni trend, koji još uvijek vlada modnom scenom, a u Springfield verziji se pojavljuje kroz NASA koncept s dizajnom koji je karakterističan za 1973. godinu - s bijelim slovima unutar plave sfere te crvenim vektorom u pozadini.

VIŠE O TEMAMAT-shirtmajice kratkih rukavaSpringfieldmajice s printommuške majice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se