Svjetski poznati brand NudeSTIX od danas dostupan i u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.11.2019.

0

NudeSTIX

NudeSTIX

NudeSTIX je jednostavan brend koji je postigao strelovit uspjeh zbog proizvoda koje je tako praktično i lako koristiti

Ako sebe nazivate beauty znalcem, onda ste zasigurno čuli za brend NudeSTIX. Riječ je o brendu koji ima moto "Go nude but better" misleći kako svi možemo postići
svježi nude look te istaknuti prirodnu ljepotu, bez previše proizvoda i kompliciranja.Smatraju kako svi imamo jedinstvenu ljepotu koje treba pokrivati tonom make up-a, nego dodati malo boje i svježine na strateška mjesta i time istaknuti svoje prednosti.
Brend je poznat po multi-purpose proizvodima, pa je tako moguće s jednim do dva proizvoda našminkati kompletno lice – od usana do očiju.

Svi proizvodi imaju prirodne nijanse i nalaze se u stiku, pa otud i naziv NudeSTIX.

Osim što se proizvodi mogu koristiti na više načina, također su obogaćeni vitaminima, antioksidansima te su veganski i cruelty-free.

Iza brenda stoji karizmatična Jenny Frankel, koja je u beauty industriji preko 20 godina, a 2015.godine se odvažila lansirati vlastiti brend. Jenny je posjetila Zagreb povodom lansiranja brenda u Muelleru na Trgu Bana Jelačića – prvom i trenutno jedinim prodajnim mjestu u regiji.

Nakon Zagreba, NudeSTIX će se naći i u drugim Hrvatskim gradovima.

Uz Jenny su i njezine dvije kćerke Ally i Taylor, tipične pripadnice Gen Z i Millenial generacije koje su također zaslužne zašto je ovaj make up brend postao toliko popularan među mladima.

VIŠE O TEMAMAkozmetikaNudeSTIXJenny Frankel
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se