Svijet je lud za hrvatskim dresom, Nike u slatkim problemima

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 13.07.2018.

47

Dres nogometne reprezentacije Hrvatske | Foto: Nike.com

Dres nogometne reprezentacije Hrvatske | Foto: Nike.com

Veliki uspjeh hrvatske reprezentacije očito je iznenadio i Nike, pa je usljed velike, pa je zbog ogromne potražnje došlo i do njegove nestašice širom svijeta

Donald Trump i brojni drugi državnici dobili su svoj primjerak, u njemu je ovih dana zasjedala i Vlada RH, ali navijači diljem svijeta, i Hrvati i svi oni drugi koji su se zaljubili u nogometnu reprezentaciju Hrvatske, morat će pričekati još neko vrijeme. Veliki uspjeh reprezentacije očito je iznenadio i Nike, proizvođača opreme naših nogometnih zvijezda, pa je usljed velike, slobodno možemo reći i ogromne potražnje za najljepšim dresom na svijetu došlo i do njegove nestašice.
Nike.com u problemima | Foto: Screenshot

Nike.com u problemima | Foto: Screenshot

Već danima na Nike.com niti jedna varijanta dresa nije dostupna, u online shopu se izmjenjuju poruke "This colour is currently unavailable" i "Coming soon", sretan je onaj tko ga je kupio na vrijeme.

Unstoppable belief. #JustDoIt

A post shared by nike (@nike) on


Hrvatski dres inače prati cijena od 649 kuna, a kada će se pojaviti u online prodaji na Nike.com - još uvijek nije poznato.

VIŠE O TEMAMAnogometna reprezentacija HrvatskeNikehrvatski dresnogometni dresovicrvena boja
Povezano

Crveni detalji u dekoraciji vašeg doma

Inspiracija s Pinteresta

Crveni detalji u dekoraciji vašeg doma


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se