Svidjet će vam se ženska odijela u režiji brenda DeLight

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.05.2023.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Kad je nešto kvalitetno, kada je tkanina vrhunska, a izrada toliko precizna da joj nije nemoguće pronaći manu, tada je finalni proizvod čista perfekcija vrijedna divljenja

Bezvremenske stvari puno su vrijednije nego one koje zadovoljavaju potrebe sezonski, samo zato jer je u datom trenutku nešto IN. Koliko puta se nađemo u situaciji da stojimo ispred vlastitog ormara ili ako već nismo ispred ormara, onako iz glave se pokušavamo sjetiti koja je najbolja opcija za odjenuti kada je u pitanju određena prilika? Vjerojatno bezbroj. Ali, na svu sreću, postoje oni komadi odjeće koji su vječni, koji se prenose s generacije na generaciju i samim time, postižu nevjerojatnu emocionalnu vrijednost. Odjeća je zaista puno više od trendi sezonskih izdanja, radi onih finih vječnih komada se osjećamo, krećemo i odišemo drugačije.

Upravo takvi klasici, već pet godina proizlaze iz radionice hrvatskog brenda DeLight i upravo je ova crno bijela kampanja svojevrstan 'homage' odijelima radi kojih je ovaj brend stekao popularnost i povjerenje mnogobrojnih žena diljem ali i van Hrvatske. Odijela ovog brenda nose i mnoge poznate dame, pa čak i prve dame i predsjednice.

Kad je nešto kvalitetno, kada je tkanina vrhunska, a izrada toliko precizna da joj nije nemoguće pronaći manu, tada je finalni proizvod čista perfekcija vrijedna divljenja. Odjevni komadi brenda DeLight laskaju svakoj ženskoj figuri, a svaki od njih dolazi do izražaja svojom lakoćom bezvremenske nosivosti, pogotovo danas u ovom ubrzanom vremenu u kojem se nalazimo.

DeLight

DeLight

Ova modna kampanja nije slučajno crno-bijela. Ideja je proizašla iz toga da se istakne upravo ta bezvremenska ljepota kojom odišu odijela jer se ista ta ljepota i nalazi u odijevanju uz pomoć prekrasnih vječnih komada koji su prenosivi s koljena na koljeno.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

U kampanji se nalaze i neki novi modeli poput odijela Bella - odijelo na jednoredno kopčanja sa naglašenim strukom i predimenzioniranim bokovima; odijelo Oversize - predimenzionirani sako sa širokim nogavicama, te odijelo Maxim - odijelo na jednoredno kopčanje sa hlačama ravnog kroja. Tkanine od kojih su sašivena odijela u kolekciji jesu vuna, svila i kombinacija vune i svile. Boje koje prevladavaju kolekcijom jesu crna, denver plava, zelena, magenta i prljavo bijela; također pinstripe uzorak te grafička tkanja dio su proljetne kolekcije odijela.

DeLight

DeLight

Fotografije potpisuje Matea Smolčić Senčar, styling i kreativni identitet kampanje Slađana Divjak i Marko Plukavec, kosu Milena Maršić (Salon Glamour) a make-up Petra Sever. Zaštitno lice kampanje je model Lea Zeba, a lookbooka Rahela Ljubićić (obje Talia Model).


VIŠE O TEMAMAodijelaDeLightIvan Friščićženska odijela
Povezano