Svibanj u Zagrebu: Špica kakve se ni New York ne bi posramio!

Piše: CroModa, Foto: Zibar Photography
Objavljeno 08.05.2017.

721

Prva svibanjska špica u 2017. na pravi nam je način pokazala zašto su djevojke i žene na zagrebačkim ulicama među najbolje odjevenim u Europi!

Konačno je i topli svibanj došao na Špicu! I to u kakvom stilu! Iako je vrijeme još uvijek daleko od onog idealnog za ovaj dio godine, atmosfera na zagrebačkim ulicama - kako jurimo prema ljetu - iz tjedna u tjedan je sve bolja. Stvari su jednoatavne: kada se na špici pojavi i malo sunca, što se dogodilo protekle subote, onda je jasno da modni spektakl nečće izostati.

Prva subota u svibnju 2017. pokazala je zašto su Hrvatice među najbolje odjevenim ženama u Europi. Lijepe i modno osviještene Zagrepčanke, ali i gošće našeg grada, zablistale su u najljepšim proljetnim kombinacijama i komadima koji će rijeko koga ostaviti ravnodušnim. Toliko je dobrih lookova da već sada, mjesecima unaprijed, možemo rezervirati bar 5-6 mjesta u zagrebačkom kolažu najboljih stylinga u 2017. godini.


Eksplozija boja, posebno onih ženstvenih i strastvenih tonova, od ružičaste do crvene, puno dobrog i smjelog jeansa, trendovske tenisice i zavodljive štikle, razigrani uzorci i upečatljivi modni dodaci. Moglo bi se pisati do jutra, ali s obzirom na to na slika govori više od tisuću riječi - pozivamo vas da zaronite u galeriji fotografija i pronađete inspiraciju za svoj savršeni proljetni look. Uživajte!VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeCvjetni trg
Povezano