Svi su ludi za ovom Reserved haljinom, a čeka vas uz 30% popusta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.05.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Košulja-haljina s pojasom u bež izdanju najprodavaniji je komad na policama Reserveda, a trenutno je i na sniženju od 30 posto

Finalni su dani kišnog i promjenjivog svibnja idealni za završne modne pripreme za nadolazeći lipanj, mjesec koji će nam, nadamo se, donijeti kudikamo više sunca i dobre energije. Ali i u kojem će sezona kupanja u moru i službeno biti otvorena!

Sve je dakle spremno za prave ljetne modne užitke, ali njih nema bez - dobre modne komponente! Pravi je trenutak za kompletiranje ljetnog modnog mozaika te za lov na neku fantastičnu ljetnu haljinicu. A jedna takva probila se na sami vrh nove Reservedove liste najprodavanijih komada.

Reserved

Reserved

Prvo mjesto na popisu Reservedovih bestselera zaposjela je košulja-haljina s pojasom u trendovskom bež izdanju. Ležerna i efektna, upotpunjena klasičnim ovratnikom i kratkim rukavima s podvrnutim manšetama.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Dobra vijest je i da ovu hit haljinu online možete uloviti uz 30% popusta uz kod SUMMER30 na službenoj stranici brenda Reserved. Cijena inače, bez popusta, iznosi 39,99 eura (301,30 kn).


VIŠE O TEMAMAhaljineReserved
Povezano