Svi su gledali u Severinine sandale i glamuroznu torbicu!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 21.06.2018.

14

Severina na današnjem otvorenju centra Designer Outlet Croatia

Severina na današnjem otvorenju centra Designer Outlet Croatia

Severina je odjevena u glamuroznu crveno-crnu kombinaciju uveličala današnje otvorenje Designer Outleta Croatia

Danas je svečanim presijecanjem ružičaste vrpce, proslavljeno je nestrpljivo iščekivano otvorenje novog premium outleta u Hrvatskoj, Designer Outleta Croatia. Svečanom otvorenju nazočili su predstavnici investitora, upravitelja i vlasti, kao i jedna od najvećih domaćih glazbenih zvijezda - Severina.

Seve je na svečano otvorenje novog šopingholičarskog raja pored Zagreba došla u glamuroznoj ljetnoj crveno-crnoj kombinaciji francuskog dizajnera Simona Portea Jacquemusa, koju je upotpunila elegantnim crnim sandalama na visoku petu dizajnerske etikete Gianvito Rossi i luksuznom torbicom koja oduzima dah već na prvi pogled.

Severina

Severina

Designer Outlet Croatia inače obuhvaća 15.000 metara kvadratnih površine za najam i zajednički je poduhvat tvrtke IKEA Centres i švicarskog Mutschler Outlet Holding AG, koji su uložili 33 milijuna eura u njegovu prvu fazu gradnje. Otvaranjem novog outleta, smještenog nasuprot robne kuće IKEA Zagreb, u Trgovačkoj zoni Rugvica, stvoreno je 400 novih radnih mjesta. Druga faza planira se u nadolazećim godinama i povećat će centar na veličinu od 25.000 metara kvadratnih s oko 150 trgovina.


VIŠE O TEMAMASeverinaDesigner Outlet Croatia
Povezano