Svi su gledali u njene čizme, najavila je veliki zimski trend

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 11.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Čizme iznad koljena ove bi se zime mogle vratiti u velikom stilu, a na prošlosubotnjoj špici vidjeli smo jedan model koji je 'ukrao' sve poglede

Dobre mode ove jeseni definitivno ne manjka na ulicama Zagreba! I druga subotnja špica u listopadu bila je nezaboravna, prepuna izvrsnih stylinga koji nam otkrivaju sve tajne aktualne sezone. Uživali smo u smjelim kombinacijama i svim mogućim tipovima obuće, a najveću pažnju - očekivano za ovaj dio godine - privlačili su trendovski modeli gležnjača i čizama.

Temperature su još uvijek daleko od zimskih, ali to nije spriječilo odvažne zagrebačke fashionistice da nam pokažu dio repertoara i trendova za taj najhladniji dio godine. U toj lepezi potencijalnih modnih hitova našlo se mjesta i za - čizme iznad koljena!

Pred vama je i jedan od najatraktivnijih lookova tjedna (a možda i mjeseca). Ona je u kožnim sjajnim smeđim čizmama iznad koljena s potpeticama 'ukrala' sve poglede, a usput i najavila veliki povratak ovog zimskog trenda. Čizme je kombinirala s bijelim blejzerom, majicom u istoj boji i kratkim traper hlačama, a look je 'podigla' sunčanim naočalama i romantičnim šeširom.


Opasno dobra kombinacija, nema dileme! Sviđa li se i vama? Što kažete na čizme?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankevisoke čizmečizme iznad koljena
Povezano