Što se nosilo na drugoj subotnjoj špici u listopadu 2022.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2022.

0

Iza nas je i druga po redu subotnja špica u listopadu, vidjeli smo niz izvrsnih jesenskih lookova, u galeriji fotografija čekaju vas oni najbolji

Listopad je definitivno (u modnom smislu) jedan od najzanimljivijih perioda godine. Miješaju se komadi iz svih sezona, od onih ljetnih krpica preko prijelaznih hitova pa sve do toplih zimskih klasika. Upravo tako bilo je i na drugoj subotnjoj listopadskoj špici. Vremenski uvjeti - idealni, modna komponenta - ekstremno interesantna!

Vidjeli smo baš sve moguće stilove i tipove odjeće i obuće. Od sandala do visokih čizama, od tenisica do kaubojskih gležnjača, od kratkih hlača do pletenih haljina i vunenih kaputa.

U srcu cijele priče, zahvaljujući poprilično ugodnim temperaturama, smjestili su se divni baloneri i blejzeri, efektni traper komadi i romantični modni dodaci poput šešira.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bila je to špica iz koje će bar nekoliko stylinga završiti u kompilaciji najboljih kada je riječ o cijeloj 2022. godini. Ulovili smo više od dvadeset i pet kombinacija, škicnite ih u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke




Povezano