Sve je spremno za Monturu: Modna krema 4. svibnja u Splitu

Piše: CroModa, Split
Objavljeno 28.04.2013.

2

Split | Foto: Wikipedia

Split | Foto: Wikipedia

Još samo tjedan dana dijeli nas od modnog događaja Montura - Split Fashion Destination 2013, projekta koji u jedinstvene Dioklecijanove podrume dovodi dizajnere iz cijele Hrvatske.

Montura je stekla kontinuitet i hrvatski modni autori se rado odazivaju te predstavljaju svoje najnovije kolekcije splitskoj publici kojoj doista nedostaju ovakvi događaji.

Tako će u subotu 4. svibnja na modnoj pisti u veličanstvenom ambijentu svoje kolekcije za aktualno proljeće i ljeto ili nadolazeću zimu, ovisno o tome što je koji dizajner novo pripremio, Splićanima predstaviti modna kuća MAK, Marina Design, Galić Design, Arileo, Morana Krklec, Fjaba, Ivica Skoko, Hippy Garden, Ledenko, Martina Felja, Igor Galaš, Damir Begović i Domagoj Štimac te Envy Room.

Recimo i to da je pokrovitelj make-upa Illamasqua, vizažistice su Ivana Bilandžija Billy i Miahela Dodić, a pokrovitelj hairstylea je Urban Studio

I ove godine drugi dan manifestacije, 5.svibnja, određen je za prezentaciju modnih novosti i tendencija frizerske struke pod nazivom Festival frizera Split 2013.

Pokrovitelji projekta Montura - Split Fashion Destination 2013. su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Splitsko dalmatinska županija, Grad Split i Udruženje obrtnika Grada Splita, Turistička zajednica Splitsko dalmatinske županije i Turistička zajednica Grada Splita.


VIŠE O TEMAMAMonturaSplit Fashion DestinationIvica SkokoEnvy RoomMartina FeljaIgor GalašMorana KrklecArileoHippy GardenIvana Bilandžija BillyMiahela Dodić
Povezano