Sve je spremno za deseto izdanje Dimensions festivala

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.08.2022.

0

Foto: Dimensions festival

Foto: Dimensions festival

U četvrtak, 1. rujna, u The Garden Resortu u Tisnom, kreće proslava jubilarnog 10. izdanja popularnog Dimensions festivala

Primjećuje se da su dani kraći, a more hladnije, znakovi da nam se ljeto bliži kraju su tu, no to nije razlog za tugu. Završetak ljeta i ljetnih festivala proslavit ćemo odličnom muzikom, veseljem i plesom, već tradicionalno u The Garden Resortu u Tisnom na Dimensions festivalu, koji ove godine slavi svoje veliko 10. izdanje! Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jednog od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival se održava od 1. do 5. rujna, a za svoj jubilej je pripremio pravu poslasticu od line-upa.

Uz stalnu predanost klupskim zvucima i praćenju scene, glavna imena koja stižu na festival prikazat će svu raskoš elektroničke glazbe današnjice, Dimensions festival se uvijek izdvajao zbog nekoliko ključnih razloga: posvećenost uzbudljivom programu, ekskluzivni i premijerni nastupi i ukusna mješavina novih heroja i pravih legendi. S uvijek visokom razinom kvalitete zvuka, motom kako je glazba uvijek na prvom mjestu i kontinuiranim njegovanjem zajednice izdavačkih kuća i klupskih partnera i ove godine Dimensions će predstaviti neke od vodećih igrača na sceni. Glazbeno, Dimensions festival 2022 obećava još veći raspon glazbenih stilova, a glazbenicima u vrhuncu njihove karijere.

Pravi dio raja smješten na dalmatinskoj obali, točnije u Tisnom, The Garden Resort blagoslovljen je kristalno čistim morem, suncem i zvjezdanim nebom. To idilično i intimno okruženje postala je nova lokacija za mnoštvo ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta. Unutar The Garden Resorta nalaze se tri različite, ali podjednako voljene pozornice. Legendarna pozornica na plaži, smještena na samom rubu uvale, uz more. Na glavnoj pozornici nastupit će najveća imena festivala, a u blizini ispod krošnji drveća Olive Grove pozornica ugostit će glazbene talente u usponu. Barbalella's, kao jedan od najzanimljivijih svjetskih klubova na otvorenom, udaljena kratku vožnju od The Garden Resorta, okupit će plesače do ranih jutarnjih sati.

Festivalske early bird regionalne ulaznice u ograničenoj količini se mogu kupiti u Entrio sistemu i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje koncert otvorenja, boat partyje i after partyje. Ulaznice za koncert otvorenja, boat partyje i after partyje će se prodavati odvojeno.


VIŠE O TEMAMADimensions festivalglazbeni festivali
Povezano