Sutra se otvara Designer Outlet Croatia, evo što vas čeka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2020.

0

Designer Outlet Croatia

Designer Outlet Croatia

Pod sloganom 'dobrodošli natrag' Designer Outlet Croatia će 29. travnja ponovo otvoriti vrata modnog gradića na otvorenom za svoje posjetitelje

Prema najnovijim odredbama Vlade Republike Hrvatske o popuštanju 'mjera', omogućen je rad maloprodajnih trgovina s izravnim javnim pristupom, a time i trgovina u Outletu i ostalim otvorenim centrima.

Nikola Grđan, menadžer centra, izrazio je zadovoljstvo zbog mogućnosti ponovnog otvaranja: "Preko 400 zaposlenika centra iznimno je sretno što zbog naše jedinstvene lokacije na otvorenom imamo mogućnost započeti s radom".

Sve trgovine u Centru će biti otvorene od ponedjeljka do subote, za početak u radnom vremenu od 11:00 do 19:00 sati. Designer Outlet Croatia će posjetiteljima omogućiti iskustvo sigurne kupovine.

"Drago nam je što otvaranjem centra imamo mogućnost posjetiteljima barem djelomično vratiti osjećaj normalnosti i učiniti zabavu kupovine opipljivom i, prije svega, sigurnom", centar menadžer Nikola Grđan optimističan je glede otvaranja trgovina u srijedu.


VIŠE O TEMAMADesigner Outlet CroatiaNikola Grđan
Povezano