Superzvijezda Katy Perry u H&M-ovoj blagdanskoj kampanji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.07.2015.

0

Katy Perry za H&M

H&M je predstavio američku pop-ikonu Katy Perry kao zvijezdu svoje blagdanske kampanje (Holiday Campaign) 2015

Katy Perry za H&M

Katy Perry pojavit će se u globalnoj televizijskoj i tiskanoj kampanji koja slavi blagdane u istinskom H&M-ovom stilu prepunom blagdanskog veselja i zajedništva koja će biti pokrenuta u studenom 2015.
"H&M je bio jedno od mjesta na kojem sam počela razvijati svoj osobni stil. Tijekom godina uvijek sam s veseljem uklapala H&M-ove komade u svoju garderobu. Mogućnost da se odjenem udobno i slatko jedan je od razloga zašto volim blagdane, a H&M za to nudi izvrsne opcije za svaki džep. Jedva čekam da vidite svijet koji smo stvorili s Jonasom Åkerlundom i Danom Jacksonom", kaže Katy Perry.
"Oduševljeni smo što će Katy Perry biti zvijezda naše blagdanske kampanje ove godine. Obožavamo sve na Katy, od njenog nevjerojatnog talenta i energije do njenog razigranog smisla za osobni stil", izjavila je H&M-ova glavna dizajnerica Pernilla Wohlfahrt.

Katy Perry je globalna superzvijezda, prva glazbenica koja je oborila rekord sa 75 milijuna digitalnih preuzimanja i najveća zvijezda na Twitteru sa 72 milijuna sljedbenika. Jedina je ženska glazbenica s pet skladbi s istog albuma na prvom mjestu Billboard top liste (California Gurls, Teenage Dream, Firework, E.T. i Last Friday Night) i jedina glazbenica u povijesti čija su dva spota pogledana više od milijardu puta na Vevu (Roar i Dark Horse). Trenutno obilazi Europu, Aziju i Južnu Ameriku na Prismatic World turneji.

VIŠE O TEMAMAPernilla WohlfahrtKaty PerryH&M
Povezano