Sunce, more i dobar zvuk na Rave Island festivalu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.03.2023.

0

Rave Island festival

Rave Island festival

Slatka tajna čuvana zadnje dvije godine novi je Rave Island festival koji će se održati od 18. do 20. kolovoza 2023. u Martinskoj pored Šibenika

Ulaskom u svoje drugo desetljeće, Slurp! festival tako ovoga ljeta kroz partnerstvo s organizacijom Rave Alert iz Belgije donosi novo glazbeno događanje kojem će zaštićeni krajobraz Martinske u Šibeniku tokom tri dana i noći biti kulisa rajskog otoka.

"Nekoć davno postojao je Rajski otok na kojem su bića s planete, iz mora i iz svemira bila ujedinjena u slavljenju života. Taj raj bio je mjesto na kojem je svatko mogao izraziti svoju osobnost, plesati i raveati u zajedništvu. Raj je bio mjesto na kojem je svatko mogao živjeti život punim plućima", stoji u prvoj festivalskoj objavi.

Rave Alert poziva na Rave Island, prvi Neorave festival, na idiličnoj lokaciji Martinske u Šibeniku. Pripremite se za tri dana mora, sunca i Neoravea.

Udruženi s ukupno devet partnera, koji će isporučiti publici muziku na tri pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži, i na tajnovitim mjestima, sa preko 70 izvođača. Izgubljeni raj pritom će biti okružen ljepotama zaštićenog prirodnog krajolika Martinske, kao i ljepotama grada Šibenika, tog skrivenog bisera Mediterana.

U četvrtak 2. ožujka kreće prodaja povoljnijih ulaznica za HR i regiju. Slijedi više informacija, prati ih na službenoj web stranici: www.raveislandfestival.com.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliRave Island festivalMartinska
Povezano