Sunčane naočale za 2018. godinu: De Rigo Vision predstavio novitete

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.12.2017.

1

De Rigo Vision predstavio je novitete za 2018. kroz kolekcije svjetski renomiranih brendova Police, Sting, Furla i CH Carolina Herrera

Na ekskluzivnom predstavljanju kolekcija sunčanih naočala za 2018. godinu, De Rigo Vision premijerno je predstavio tehnološke i dizajnerske inovacije globalno poznatih brendova Police, Sting, Furla i Ch Carolina Herrera.

Kolekciju poznatog talijanskog branda POLICE za 2018. godinu, koju je dizajnirao Enrico Furlan, kreativni direktor house brendova De Rigo Vision grupacije, koji je bogato nasljeđe kultnog modnog i lifestyle branda na najbolji način povezao s modernim identitetom novog i revolucionarnog koncepta.

Modele mladenačkog, prepoznatljivog i lakonosivog stila, Police je predstavio kroz nove razvojne i dizajnerske stilove kako bi udovoljio različitim potrebama kupaca, posebice onih odanih ovom brendu. Korištenjem inovativnih i lakih materijala, svi modeli u kolekciji osiguravaju posebno zadovoljstvo, savršeno pristajanje i udobnost.U cijeloj Police kolekciji posebno se ističe atraktivan HIGHWAY TWO 5 model s izrazito većim metalnim okvirom, dvostrukim mostom i ravnim lećama u atraktivnim bojama. Inspiriran tradicionalnim Police modelom, preinačen je u suvremenu i moderniju varijantu s dodatkom perforiranog spojlera postavljenim u zaobljenom gorjem prednjem dijelu okvira.

Odvažan stil u režiji Stinga

ST!NG je predstavio potpuno novu i osvježavajuću kolekciju odvažnog stila za sve one slobodnijeg duha, koja savršeno dočarava identitet „mladog“ branda De Rigo Vision grupacije. Suptilne i nježne linije legendarnih modela, u originalnoj su i suvremenoj interpretaciji, a kolekciju čine poput pravog paspartua idealnog za prave ljetne zabave.

Furla za modno osviještene žene

Posvećena najsitnijim detaljima i koloritu, nova FURLA kolekcija sunčanih naočala nudi brojne stilove namijenjene modno osviještenim ženama koje se žele istaknuti, kao i onima koje traže sofisticiran, elegantan i ženstveni izgled. Snažan kontrast boja te upotreba ekskluzivnih materijala poput Mazzucchelli acetata, nova su obilježja Furla kolekcije sunčanih naočala koja još jednom potvrđuje ekskluzivnost i glamurozni duh ovog talijanskog brenda.

Bezvremenski modeli CH Carolina Herrera

Glavni adut nove CH CAROLINA HERRERA kolekcije su bezvremenski modeli sa suvremenim pomakom koji će u novoj sezoni osvajati upečatljivim dizajnom i jedinstvenim efektima.

Rafinirani okviri upotpunjeni mat zrcalnim lećama stvaraju poseban šarmantan efekt a kombinacija asimetričnih detalja i neočekivanih boja pravi su izbor za modern Herrera ženu.


VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleDe Rigo VisisonCarolina HerreraPoliceStingFurla
Povezano