Sunčane naočale koje ćemo nositi u 2019. godini

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.01.2019.

1

Police je uz novi genijalni softver lansirao i novu, inače izvrsnu kolekciju sunčanih naočala iz koje smo izdvojili najvruće modele

Odabrati prave sunčane naočale nije nimalo lak zadatak, pogotovo jer se pri ulasku u optiku osjećamo poput Alise u Zemlji čudesa. Čak i ako ste se ranije zaljubili u neki određeni model, a niste još uvijek sigurni kako pristaje vašem licu, uz novi softver za virtualno isprobavanje kolekcija talijanskog lifestyle brenda Police, s lakoćom ćete dobiti odgovor na sve što vas zanima. Softver je dostupan na web stranici policelifestyle.com.
FittingBox je praktičan alat koji se vrlo jednostavno koristi na računalima i mobilnim uređajima kako bi virtualno iskustvo isprobavanja svih Police kolekcija istovremeno bilo zabavno i korisno.
Foto: Police

Foto: Police

Uz FittingBox softver isprobavanje Police naočala je i više nego jednostavno. Potrebno je samo učitati fotografiju ili uključiti web-kameru kako bi softver prepoznao vaše crte lica te ćete moći odabrati model naočala koji vam najbolje odgovara bez obzira na to imate li okruglo, četvrtasto, ovalno ili srcoliko lice.

Top-model iz nove kolekcije Police sunčanih naočala pogledajte u galeriji fotgrafija.

VIŠE O TEMAMAsunčane naočalePoliceFittingBox
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se