Suknje za proljeće 2019: 10 top-modela s potpisom Orsaya

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 31.01.2019.

60

Orsay: Suknje za proljeće/ljeto 2019.

Orsay: Suknje za proljeće/ljeto 2019.

Orsay vrata nove sezone otvara serijom rasplesanih i prozračnih mini i midi suknji sa cvjetnim uzorcima i motivima, a tu je i nekoliko uvijek aktualnih modela s efektom denima i kože

U najpopularnije trgovine polako pristižu noviteti specijalizirani za nepredvidivi prijelazni period odnosno za proljetnu sezonu. Tako je i u Orsayu, na čijim policama sve vrvi veselim proljetnim uzorcima, bojama i materijalima. U ovoj epizodi skenirali smo novu kolekciju suknji, mirne savjesti zaključujemo da nije nimalo loša, i da nudi ponešto za svakoga.
Foto: Orsay

Foto: Orsay

Sasvim očekivano, Orsay vrata nove sezone otvara serijom rasplesanih i prozračnih mini i midi suknji sa cvjetnim uzorcima i motivima, koji čine osnovu velikog modnog plana za proljeće i ljeto 2019. Tik nakon floralnog printa, na listi želja su se smjestile uvijek aktualne traper suknje te vrući modeli s efektom kože. Neki od njih u totalno strastvenom crvenom izdanju.
Orsay S/S 2019.

Orsay S/S 2019.

Izdvojili smo 10 najuspjelijih modela za prvu polovicu 2019. godini, vjerujemo da će bar jedna od njih zadovoljiti vaša očekivanja.

Orsay

Orsay

VIŠE O TEMAMAsuknjeOrsaymini suknjemidi suknjecvjetne suknjetraper suknjedenim suknjesuknje 2019kratke suknjekožne suknje




Povezano

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna

Haljine, majice, hlače...

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se