Suknje u ovom stilu hit su jeseni, a u Zaru je stigla jedna savršena

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.08.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Traper suknja jedan je od ključnih komada ovog ljeta, ali njena će se popularnost nastaviti i u jesenskom dijelu godine. Jedna koja je mnogima zapela za oko osvježila je Zarinu ponudu.

Sunce nam se vraća, pred nama je još jedan dobar 'komad' ljeta, ali jesen - kako god okrenemo - čeka pred vratima. I njen je dolazak vidljiv i po promjenama u izlozima najpopularnijih trgovina, tamo je već sad sve podređeno novitetima i trendovima koji će vladati u nadolazećoj sezoni.

No, neke hitove ljeta nosit ćemo i u prvom dijelu nove sezone, a jedan od onih koji neće tako brzo otići sa scene svakako je veličanstvena, uvijek zanimljiva traper suknja. Jedna takva osvježila je Zarinu ponudu, i podjednako će dobro ići i s tenisicama i s gležnjačama.

Zara

Zara

Pa, ako već u kolovozu želite 'refreshati' svoj ormar ponekim komadom idealnim za trendi prijelaz u jesen, naš prijedlog je ova Zarina duga suknja od trapera. U znaku je srednje visokog struka i neobrađenog donjeg ruba s prorezom sprijeda, a dostupna je po cijeni od 29,95 eura (225,66 kn).

Foto: Zara

Foto: Zara

Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAsuknjeZaradenim suknjetraper suknje
Povezano