Suknje i haljine: Ženstveni komadi u kojima ćete zablistati!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 10.04.2018.

53

Popularan brand Massimo Dutti donosi nam niz haljina i suknji u koje se ovo proljeće želimo obući. Poruka je jasna: Nosimo komade u kojima će ženstvenost doći do izražaja!

Stiglo nam je proljeće - s njim se količina odjeće smanjuje, topli debeli komadi odlaze na donju policu u ormar, a do izražaja sve više dolaze oni laganiji. Ove sezone oni i odišu ženstvenošću koja je deftinivno opet u modi!

U dućanima branda Massimo Dutti pronašli smo 12 haljina i suknji koje su nas osvojile. Uz iznimke dva tamnija modela, većina je komada svjetlijih nijansi i izrazito romantična. Nosit ćemo bijelu, bež i neizbježnu ružičastu boju, a što se uzoraka tiče, in su vezene haljine i suknje, prugice, mašnice, cvjetni uzorak, lepršavost - sve što je nekako karakteristično za proljeće. Dužina je također šarolika, in su kraće haljine, ali i ženstvene duge suknje.

Cijene komada jesu nešto skuplje, kreću se od 450 do 950 kuna koliko je potrebno izdvojiti za raskošnu zelenu haljinu s cvjetnim uzorkom. Nju i sve ostale komade pogledajte u galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMAhaljineljetne haljinesuknjeduge suknjeljetne suknjeMassimo Dutti
Povezano