Suknja od 9,99 eura s potpisom Sinsaya mogla bi biti hit ljeta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.05.2024.

0

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Lepršavi cvjetni komadi u potpunosti će obilježiti ostatak proljeća i nadolazeći ljetni dio aktualne sezone, a jedan takav komad mnogima je zapeo za oko u Sinsay trgovinama

Ljeto je pred vratima, odzvonilo je onim ranoproljetnim, prijelaznim komadima, u našim ormarima u prvi plan idu lagane, prozračne krpice u veselim bojama. Posljednjih dana vidjeli smo da floralni motivi vode glavnu riječ u brojnim trgovinama, u Zari je ova šarena cvjetna haljina završila na tronu liste bestselera, a i popis najbolje prodavanih komada u Sinsayu vrvi floralnim uzorcima.

U krugu bestselera s potpisom Sinsaya našla se i jedna suknja koja nam djeluje kao nepogrešiv komad za ljetne dane. Mnogima je zapela za oko, obožavateljice Sinsaya dale su joj poprilično visoku ocjenu (4.5/5).

Sinsay

Sinsay

Govorimo o ovoj ženstvenoj, trendovskoj cvjetnoj suknji koja spaja najpoželjnije tonove ljeta, bijelu i različite nijanse ružičaste. Midi suknja zvonastog kroja dobro će se uklopiti u kombinaciji s vašim omiljenim sandalama, a dostupna je po zbilja ugodnoj cijeni od 9,99 eura.

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Biste li je i vi rado vidjeli u svojoj garderobi?


VIŠE O TEMAMAsuknjeSinsaymidi suknjecvjetni uzoraksuknje s uzorkom
Povezano