Ova čarobna ljetna haljina u Zari je trenutno najtraženiji komad

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.05.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

I ovog ćemo ljeta uživati u ludim bojama, šarenilu i razigranim uzorcima, a jedna haljina koja je na tom tragu zauzela je prvo mjesto na Zarinoj listi najprodavanijih komada

Iz dana u dan ljeto nam je sve bliže, klimatološki ga već pomalo možemo osjetiti, a ni kalendarski više nije daleko. I u modnim trgovinama sve je podređeno najtoplijem dijelu godine, mnogi su ovih dana u lovu na prozračne, vesele, lepršave komade koji će uljepšati ljetne mjesece, a jedan pravi hit detektirali smo na policama Zare.

Riječ je o komadu koji se probio na prvo mjesto Zarine liste bestselera; zasjenio je, dakle, baš sve druge komade iz aktualne kolekcije. I donosi nam sve ono što tražimo od ljeta: šarenilo, veselje i razigranost!

Zara

Zara

Najbolje se u Zari prodaje ova neodoljiva haljina sa šarenim cvjetnim uzorkom, koji će i narednih mjeseci biti jako popularan. Ova midi haljina upotpunjena je ravnim izrezom i širokim naramenicama, ženstvena je i efektna, i bit će savršen modni izbor za vruće dane i tople ljetne noći.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako vam se sviđa, za nju ćete morati izdvojiti 39,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineZarahaljine s uzorkommidi haljinecvjetni uzorak
Povezano