Subway otvara svoj drugi restoran u samom centru Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.11.2019.

0

Novi Subway u Zagrebu

Novi Subway u Zagrebu

Subway, najveći lanac restorana u svijetu, u Zagrebu otvara svoj drugi restoran, i to u najužem centru grada: u Petrićevom prolazu, ispod najpoznatijeg nebodera u gradu – Iličkog nebodera

Novim restoranom u Petrićevom prolazu, Subway u Hrvatsku premijerno donosi i nov dizajn restorana Fresh Forward, koji će gostima pružiti nove mogućnosti izbora - od načina kako naručiti i preuzeti hranu, do potpunog užitka u obroku.
Prvi prioritet i dalje su svježi sastojci i sendviči koje gosti mogu pripremiti po vlastitom ukusu. Zahvaljujući iskušanom poslovnom modelu, franšiza Subway je izvrsna poslovna priliku i za poduzetnike - primatelje franšize.
Subway

Subway

Novim dizajnom Subway svojim gostima nudi prostor u kojem će se osjećati odlično. Snažan vizualni identitet u kombinaciji s inovativnim dizajnom interijera prostor čini svjetlijim i modernijim.

Novi Subway smješten je u samom centru Zagreba

Novi Subway smješten je u samom centru Zagreba

U prvom planu je kutak sa svježim povrćem, kojim se želi dodatno naglasiti predanost svježim i kvalitetnim proizvodima, dok osvijetljeni prostor s ostalim proizvodima poput raznih salata, keksa i pecivima gostu omogućuje dodatni izbor. U restoranu je omogućeno i besplatno korištenje brze WiFi mreže i punjenja mobilnog uređaja za vrijeme obroka.

Subway

Subway

Poslovni rezultati Subwaya također su značajni. Na godišnjoj razini, Subway u Hrvatskoj konstantno raste – godišnji rast prodaje u Hrvatskoj iznosi 6%, a godišnji profit za primatelje franšize 9%. U 2019. Subway je ostvario značajan rast u Hrvatskoj – prodaja je porasla 13% u posljednjem kvartalu te 20% tijekom prošlog mjeseca.

Subway u Zagrebu već ima jedan restoran u Arena Centru, a otvaranjem novog restorana u samom centru grada želi se dodatno približiti svojim gostima.

VIŠE O TEMAMAbrza hranarestorani u ZagrebuSubway
Povezano