Styling koji je ukrao sve poglede: Ovakve hlače i vi morate imati!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.03.2019.

94

Iva Jerković | Foto: Zibar, CroModa

Iva Jerković | Foto: Zibar, CroModa

Za dobar perijelazni zimsko-proljetni styling nije potrebna neka posebna filozofija. Tek dvije vječne boje - crna i bijela!

Odavno jedan styling nije u toj mjeri poharao Instagram kao ovaj. Za sve je kriva atraktivna Iva Jerković, koja je na prošlosubotnjoj špici uz samo nekoliko osnovnih modnih "sastojaka" pokazala kako složiti jednostavno savršenu ranoproljetnu kombinaciju. I sve to u dvije (vječne) boje - crnoj i bijeloj!
Iva je zasjala u vrućim, uvijek aktualnim crnim hlačama s efektom kože koje je uskladila s trendi čizmama i bijelom dolčevitom. Tako jednostavno, a tako ubojito, čemu u prilog idu i reakcije na društvenim mrežama.


"Nema potrebe za isticanjem 'aduta'. Tako senzualno, sa stavom žene u najboljim godinama. Nismo ni svjesni kakav se okidač krije u jednostavnosti, načinu hoda, pogledu...Danas su u trendu samo "starleta style". Sve je stvar ukusa u načinu odijevanja, ali ovakva pojava na ulici uzrokuje poteškoće sa disanjem kod određenih posmatrača", kaže jedan od komentara na Instagramu na ovaj styling, dok drugi naglašava moć crne i bijele: "Ovo je najbolja slika! Fotografu pohvale, a ovo je pokazatelj stila sa malo boja."

Kako se vama dopada Ivin styling?

VIŠE O TEMAMAkožne hlačestreet stylešpicaženske hlačeIva Jerković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se