Style.com kakav znamo odlazi u povijest

Piše: Tea Marić, London, Zagreb
Objavljeno 28.04.2015.

0

Style.com

Style.com

Medijski i izdavački div Condé Nast transformirat će popularni modni portal Style.com u carstvo online šopinga

Style.com, jedan od najpopularnijih i najpoznatijih svjetskih modnih portala, uskoro će biti pretvoren u e-commerce platformu, obznanili su jučer Charles Townsend i Jonathan Newhouse iz izdavačke tvrtke Condé Nast International, pod čijim je okriljem Style.com. Umjesto modnih vijesti i reporta s modnih revija, tako ćemo od jeseni na Style.com-u uživati u čarima šopinga.
Nova platforma, koji je prvi Condé Nastov projekt tog tipa, početkom jeseni će biti otvorena za tržište Velike Britanije, a nakon toga će krenuti i u osvajanje SAD-a. Novi Style.com nudit će odjeću, modne dodatke, kozmetiku te zanimljive gadgete. Stari sadržaj Style.com-a bitr će preseljen na adresu Voguerunway.com.
Style.com | Foto: Screenshot

Style.com | Foto: Screenshot

"Naši magazini i websiteovi imaju viđše od 300 milijuna čitatelja širom svijeta. To je snažna baza potencijalnih kupaca koja će Style.com-u u samom startu pružiti veliku prednost u odnosu na konkurentske platforme", objasnio je ovaj potez Jonathan Newhous.

VIŠE O TEMAMAJonathan Newhousonline shoppingStyle.comConde NastCharles Townsend
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se