Stop depresiji: Žuti komadi za prve dane 2015. godine!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 23.12.2014.

881

Neka prvi dani 2015. godine budu u znaku modne detoksikacije i bijega od sumornih zimskih tonova

Jesensko-zimska sezona po defaultu nije sklona živim bojama, pa smo vas protekla 2-3 mjeseca bombardirali tonovima tipičnim za ovaj period godine. Puno crne i smeđe, malo crvene, sive i boje vina... I tako u krug! No, pravo osvježenje nam stiže kada mu se najmanje nadamo, baš u trenucima intenzivnih priprema za božićne i novogodišnje partyje, tradicionalno rezervirane za strastvene crvene i zavodljive crne komade.
Kao svojevrsnu modnu detoksikaciju, H&M za optimističan ulazak u 2015. godinu predlaže - žutu! Boja koja simbolizira veselje i sreću obično 'živi' u ljetnim mjesecima, ali H&M-ovi dizajneri uspješno su je probudili iz dubokog zimskog sna.
Probajte nešto drugačije, prepustite se bijegu od sumornih zimskih boja, u svom ormaru pronađite malo mjesta za žute pletene džempere, prugaste topove i suknje. Kako to izgleda u režiji H&M-a, pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAH&Mbluzežuta bojasuknjepleteni džemperi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se