Stoka uz ekipu 90-ih sprema spektakl u Tvornici kulture

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.02.2018.

1

Marin Ivanović Stoka | Foto: Marijan Jurčević

Marin Ivanović Stoka | Foto: Marijan Jurčević

Svega tjedan dana ostalo je do velikog koncerta kojim će Marin Ivanović Stoka u zagrebačkoj Tvornici kulture proslaviti 20 godina karijere

U Tvornici kulture Stoki će se 2. ožujka pridružiti i hip hop kolege s kojima je proživio svoje glazbene početke i koji su mu obilježili bogato stvaralaštvo.
100le show, kako ga je prigodno nazvao, okupit će vrsnu old school hip hop ekipu 90-ih. Na pozornici će mu se pridružiti: Nered, s kojim je godinama djelovao unutar dvojca Nered & Stoka, Target i General Woo iz povratničkog mega dua Tram 11, Bizzo i Baby Dooks, poznatiji i kao Bolesna braća, pionir hrvatskog hip hopa u devedesetima Renman, bosanski majstor flowa Edo Maajka te beogradska unikatna rap pojava Smoke Mardeljano. Kao predgrupa će nastupiti kolektiv KRAST, uigrana sedmeročlana oštra rap postava. Popis imena popunjavaju još i Stupni, DJ Makro Polo, a pojavit će se i pokoji gost iznenađenja.
"Bila mi je želja okupiti sve aktere hrvatskog hip hopa koji su započeli devedesetih godina. Cijelu tu generaciju samo za vas - tri sata programa 2.3. u Tvornici, noć hrvatskog hip hopa. Pozivam sve da dođu u što većem broju i da se zabave uz hrvatski rap kao nikada dosad" – izjavio je Stoka uoči koncerta.Nedavni povratak na scenu obilježili su mu zaredani nastupi diljem Hrvatske, pa i šire, a uzletu karijere svakako je doprinijela i kazališna predstava „Stara škola kreka – iz tame u svjetlo“. Monodrama u režiji Marija Kovača prikazuje iskrenu Stokinu životnu priču od prvog zaljubljivanja u rap, preko dugogodišnje teške borbe s ovisnošću sve do konačnog spasa i okretanja nove stranice u životu. Nakon fantastične premijere koja je odjeknula u medijima i oduševila publiku, najavljene su i izvedbe tijekom ožujka na Sceni Vidra.

Posljednje studijsko izdanje, album „Stara škola kreka – iz tame u svjetlo“, moći će se kupiti na samom koncertu, a u ponudi će biti i specijalna akcija – majica i CD u paketu za 100 kn.
Ulaznice

Ulaznice za koncert u pretprodaji su po cijeni od 50 kn, dok će na dan koncerta na ulazu trebati izdvojiti 65 kn.

VIŠE O TEMAMAkoncerti u ZagrebuMarin Ivanović StokaTvornica kulture
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se