Što vas čeka na LJETNOM SNIŽENJU (do 70%) u Designer Outletu Croatia

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.07.2019.

0

Komadi na sniženju u Designer Outletu Croatia

Komadi na sniženju u Designer Outletu Croatia

Na atraktivnoj shopping destinaciji, u Designer Outletu Croatia, možete pronaći više od 100 fashion i lifestyle brendova po neodoljivim outlet cijenama tijekom cijele godine

Iza nas je već nekoliko toplih tjedana, a s prvim danom srpnja ljetna sezona je i službeno počela. Za ljubitelje shoppinga ovo je omiljeno doba godine jer počinju sezonska sniženja na kojima se zaista povoljno mogu kupiti must have ljetni odjevni komadi.

Na atraktivnoj shopping destinaciji, u Designer Outletu Croatia, možete pronaći više od 100 fashion i lifestyle brendova po neodoljivim outlet cijenama tijekom cijele godine. U dugoočekivanim sezonskim sniženjima Designer Outlet Croatia pripremio je Summer SALE ponudu s najtraženijim trendi komadima sniženim do 70%.

Foto: Designer Outlet Croatia

Foto: Designer Outlet Croatia

Ponuda Designer Outleta Croatia dovoljno je raznolika da zadovolji izričaj svih modnih stilova. Barbolini elegantni klasici, XYZ trendi komadi, najpoželjnije ljetne torbice i cipele iz Nine Westa, uvijek chic modni dodaci iz Guessa ili urbani outfiti Retro Jeansa samo su primjer iz ponude brendova čije kolekcije možete potražiti na ljetnim popustima.

Komadi na sniženju u Designer Outletu Croatia

Komadi na sniženju u Designer Outletu Croatia

Sniženja su savršena prilika da na policama omiljenih trgovina potražite odjevne kombinacije kojima ćete se uvijek iznova vraćati i idealno vrijeme za obnovu ne samo ljetne garderobe, već i onih nekoliko modela koje zadržavamo unutar ormara tijekom cijele godine, poput traperica, košulje, bijele majice ili udobne svakodnevne haljine.

Foto: Designer Outlet Croatia

Foto: Designer Outlet Croatia

Ljetna šetnja u ugodnoj atmosferi modnog gradića u malom pruža mogućnost kupovine  najpopularnijih modela po najpovoljnijim cijenama. Za dostupnost neodoljivog Summer SALE shoppinga uz popuste do 70% na raspolaganju je autobusna linija sa Savskog mosta koja se nekoliko puta dnevno zaustavlja na ključnim mjestima u gradu.


VIŠE O TEMAMAsniženjaDesigner Outlet Croatiapopustishopping u Zagrebusandale
Povezano