Što sve donosi 21. izdanje Seasplash Festivala

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.05.2023.

0

Foto: Seasplash

Foto: Seasplash

Kao i posljednjih nekoliko godina, posljednje izdanje Seasplash Festivala od 20. do 23. srpnja 2023. održat će se na lokaciji Martinske u Šibeniku

Najbolji uvod za ovo ljeto i posljednji 21. Seasplash Festival rezerviran je za petak 9. lipnja 2023. u Akc Attack! 21. Seasplash Festival promo party donosi najbolje od dub, reggae i soundsystem kulture u srcu Zagreba. Bit će to najbolje zagrijavanje za ples na posljednjem #TwentyOneTheLastOne Seasplash Festivalu.

Nakon više do 20 godina pokretanja, njegovanja i promoviranja danas agilne nezavisne glazbene scene koja prije toga na ovim područjima nije postojala, krug je zatvoren, ove godine na Martinskoj kod Šibenika održat će se posljednji 21. Seasplash Festival. Ukupno četiri dana, uz koncert na nulti dan plesat će se i tri dana na Martinskoj od 19. do 23. srpnja. Seasplash Festival uvijek je donosio originalnu viziju karipskog glazbenog nasljeđa, u fuziji s recentnim trendovima i mediteranskim ambijentom, u toj viziji i slavlju sound system kulture sudjelovale su tisuće ljudi.

Kao i posljednjih nekoliko godina, posljednje izdanje Seasplash Festivala od 20. do 23. srpnja 2023. održat će se na lokaciji Martinske u Šibeniku, jednoj od rijetkih, ako ne i jedinoj festivalskoj destinaciji unutar Unesco buffer zone, te u zaštićenom prirodnom krajoliku šibenskog kanala. Najavljeno je i prvih 10 imena 21. Seasplash Festivala: Channel One, Headmix, Pitch Black, St!llness, Antenat, Filip Motovunski, Rahmanee, Dubble, Pulap Reggae Station i Crazy Baldhead.

Festivalskim danima dodan je i koncert Nulti dan, 19. srpnja na tvrđavi sv. Mihovila britanski Iration Steppas, uz podršku domaćih glazbenih sastava ABOP i Bamwise, te nastup plesne skupine Cromaicanz.


VIŠE O TEMAMASeasplash Festivalglazbeni festivaliMartinskaChannel OneHeadmixPitch Black
Povezano