Što su nam Kendall i About You pripremili za zimu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2021.

0

Foto:  Zoey Grossman

Foto: Zoey Grossman

Nakon velikog uspjeha prvog premijernog predstavljanja noviteta u srpnju ove godine, About You i Kendall Jenner lansiraju glavne novitete za jesen/zimu 2021/2022.

Nova je kampanja snimana na farmi konja u L.A.-u i predstavlja Kendall Jenner u veoma osobnom okruženju: Zajedno s About You hoda niz stazu uspomena i otkriva svoje posebno, sigurno mjesto svim svojim obožavateljima. "Volim konje, to je moj san iz djetinjstva i uvijek sam sanjala o tome da se nalazim negdje usred ničega, na ranču okružena hrpom životinja", kaže Kendall.

Dok je prvo predstavljanje noviteta uključivalo Kendalline omiljene svakodnevne komade, ovo drugo predstavljanje prošireno je i uključuje još modernije komade za posebne prigode, poput moćnog odijela ili tamnocrvenih kožnih hlača uz daleko udobnije svakodnevne komade.  

Mjesto snimanja je u L.A.-u, u neposrednoj blizini Kendalline četvrti iz djetinjstva, zbog čega postoji čvrsta osobna i emotivna veza za samu manekenku. "Ja sam uistinu prava muškarača i volim baš sve u ovom modnom novitetu jer komadi koji se predstavljaju čine zapravo osnovu onoga što nosim u svakodnevnom životu. Osjećam kao da sam baš to ja na nekom svom budućem ranču, vidim se kako izlazim iz kuće u omiljenim džemperima kako bih nahranila konje navečer, prije nego u elegantnom, šik odijelu odem na neku večeru", kaže nam svjetski poznati model.

Kendall za About You

Kendall za About You

Rezultat toga je vrlo osobna kampanja koja uspijeva zabilježiti sve te snažne osjećaje. Glavni fotograf kampanje pritom je Zoey Grossman. A za kreativnu produkciju zadužen je Donald Schneider Studio.

Foto:  Zoey Grossman

Foto: Zoey Grossman

Ekskluzivni stilovi bit će dostupni od SUTRA (4. prosinca 2021. godine) u svih 26 europskih online trgovina About You u veličinama od 34 do 44. Rang cijena kreće se u rasponu od 24.90 eura do 199 eura.


VIŠE O TEMAMAAbout YouKendall Jenneronline shopping
Povezano