Što odjenuti za doček Nove godine? Evo inspiracije!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.12.2022.

0

Foto: Doris Fatur

Foto: Doris Fatur

Neizostavan dio svake Eloo kolekcije su i ženstvene haljine, a u novoj zimskoj kolekciji pod imenom 'Seventies' kriju se modeli napravljeni od 100% recikliranih materijala

Sedamdesete godine u modnom su smislu otvorile mogućnost ženama da stilom odijevanja iskažu vlastitu osobnost. Period je to koji slavi slobodu u svakom smislu, pa i želju ljudi da se istaknu u masi. Upravo moda sedamdesetih godina inspirirala je dizajnericu Ivanu Ravlić, koja stoji iza brenda Eloo da kreira savršeno urbanu i zavodljivu, elegantnu i ženstvenu kolekciju koju je u ulozi zaštitnog lica predstavila glumica i pjevačica Vanda Winter.

Neizostavan dio svake Eloo kolekcije su i ženstvene haljine, a u novoj zimskoj kolekciji pod imenom "Seventies" kriju se modeli napravljeni od 100% recikliranih materijala, izuzetno prilagodljivih i ugodnih na koži.

Haljine dolaze u ružičastoj, maslinasto zelenoj, plavoj i crnoj boji, duplo su krojene u gornjem dijelu, naglašavaju figuru, uz blagi dekolte u četvrtastom obliku i djelomično otvorena ramena. Nosive su kao večernje haljine uz visoke pete ili uz ravne čizmice kao kombinacija za dnevni look.

Foto: Doris Fatur

Foto: Doris Fatur

Kolekcija sadrži i prekrasne bluze, također napravljene od 100% recikliranih materijala, dostupne u crnoj, losos i fuksija boji, naglašavajući elemente 70-tih kroz trapez rukave i naglašenu formu prednjice kroz nabore. Bluze dolaze u univerzalnoj veličini zbog izuzetne rastezljivosti materijala i mogućnosti prilagodbe tijelu.

Eloo

Eloo

Široke trapez hlače dolaze u dvije varijante, klasičnoj crnoj u dužoj varijanti, izraženog visokog struka idealne za poslovne sastanke ili kao dio elegantnog večernjeg looka. Druga varijanta hlača  je s uzorkom tzv. riblje kosti, vunenog sastava, crno/bijelih nijansi i kraćoj varijanti uz koje se najbolje nadopunjuju klasične zimske gležnjače.

Foto: Doris Fatur

Foto: Doris Fatur

Primarna načela brenda Eloo, kao što su održivost, cirkularnost, provjera adekvatnih uvjeta i certifikata proizvodnje svih tkanina provlače se i kroz ovu kolekciju, ne žrtvujući pritom načina izrade odjevnih predmeta, naglašavajući visoku estetiku, funkcionalnost i bezvremensku nosivost.

Eloo

Eloo

Kolekcija "Seventies" dostupna je u Eloo showroomu na adresi Starotrnjanska 23, Zagreb.


VIŠE O TEMAMAdoček Nove godinehrvatska modaElooVanda WinterIvana Ravlić
Povezano