Što Nick Cave & The Bad Seeds donose u Arenu Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.03.2024.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Bend se naširoko smatra jednim od najvećih izvođača uživo stoga će najavljeni nastupi biti jedni od najočekivanijih u 2024. godini

Nick Cave & The Bad Seeds najavljuju svoju prvu turneju po Velikoj Britaniji i Europi od 2017. s 27 nastupa u 17 zemalja ove jeseni. U sklopu turneje nastupit će i u zagrebačkoj Areni u utorak, 15. listopada 2024. godine.

Turneja počinje 24. rujna u Oberhausenu u Njemačkoj i završava u Parizu 17. studenog, a datumi uključuju i 6 nastupa diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Turneja će uslijediti nakon izdavanja njihovog 18. studijskog albuma “Wild God” 30. kolovoza. Novi album najavljen je prošlog tjedna uz objavu naslovne pjesme.

"Nikad ne razmišljam o tome kako će ploča izaći uživo, to mi nikad, nikada ne pada na pamet. Proces pisanja stihova previše je težak da bi se takve ideje uzele u obzir. Ali, kada slušam “Wild God” mislim da stvarno možemo napraviti nešto epsko s ovim pjesmama uživo. Stvarno smo uzbuđeni zbog toga-  ploča jednostavno izgleda kao stvorena za pozornicu." - izjavio je Nick.

Na ovoj turneji podršku će pružati sastav Dry Cleaning, The Murder Capital, Black Country i New Road. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od petka, 22. ožujka od 10 sati putem servisa Eventim.


VIŠE O TEMAMAkoncerti u ZagrebuArena ZagrebNick Cave
Povezano