Što kupiti u Mangu: Ovo su listopadski must-have komadi!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 28.09.2016.

159

U listopadu na Mangove police stiže niz vrućih modnih noviteta, među kojima su i kožne minisuknje, jakne od lažnog krzna i fenomenalni kaputi nadahnuti muškim ormarom

Odavno je važnije ono što se događa oko nas nego na modnoj pisti, svjestan je toga i Mango koji je za potrebe svoje listopadske modne priče napustio studio i krenuo u osvajanje ulice. Na police ovog nezaobilaznog španjolskog high-street branda stigli su modni noviteti za vrhunac jeseni, predstavljeni kampanjom snimljenom na ulicama Los Angelesa.

Modeli Grace Hartzel i Shelby Hayes zasjali su u trendovskim komadima inspiriranim punkom i stilom osamdesetih. Riječ je o modnom planu za preživljavanje onih konkretnijih, hladnijih jesenskih dana, pa iz kruga must-have komada posebno treba izdvojiti jakne od lažnog krzna i fenimenalne kapute nadahnute muškim krojevima.

No, ne brinite, ima i seksepila u Mangovoj vreći najznačajnijih noviteta. Atraktivne minisuknje od lažne kože i mrežaste čarape, u kombinaciji s prethodno spomenutim jaknama i/ili kaputima, svaku će djevojku u tren oka transformirati u ultimativnu zavodnicu.

Ključne listopadske lookove pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAmini suknjeMangojaknekaputiženske jaknesuknjemrežaste čarapeGrace HartzelShelby Hayes
Povezano