Što kupiti na ljetnom sniženju sada, a nositi cijelu jesen?

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 04.08.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Nevjerojatno, ali istinito – ljeto 2022. samo što nije proletjelo. Srećom, pred nama je još cijeli kolovoz koji će obilježiti mnogima omiljen događaj - ljetna sniženja

Polako nam se približava jesen, stoga je vrijeme da razmislimo o reviziji garderobe. Točnije, o njezinoj obnovi. Prikupili smo 4 aktualnih komada koje možete ugrabiti uz veliki popust na kolovoškim sniženjima.

1. Maksi haljine

Posljednjih nekoliko mjeseci maksi haljine postale su gotovo najpopularniji artikl na listama želja fashionistica, a sada potražnja samo raste. Ovaj odjevni komad s razlogom je osvojio mjesto u srcima influencerica jer se može nositi u bilo koje doba godine. Naravno, sve ovisi o stilu i materijalu. Savjetujemo vam da bolje pogledate modele od pamuka i satena. U vrućoj sezoni mogu se nositi na golom tijelu, a u jesen nadopunite outfit udobnim džemperom i širokim tajicama.

2. Odijelo s hlačama

Jesen je najbolje vrijeme za odijela s hlačama! A s obzirom na to da je ljeti "muška" uniforma bila na vrhuncu popularnosti, ne možete ni sumnjati da nas ovaj trend neće napustiti za mjesec dana. Ako već imate takvo odijelo, slobodno ga možete uklopiti u svoju jesensku garderobu tako što ćete kratku majicu zamijeniti dugim rukavima, a japanke mokasinkama ili gležnjačama.

3. Košulje

Košulja je bezvremenski klasik koji možete nositi u bilo koje doba godine. Bijela košulja tako je jedan od temeljnih komada svake garderobe i ako uhvatite neku na rasprodaji, odmah je kupite. Kada birate košulju, neka vam vodič bude vaš stil. Uzmite košulju u boji koja vam se sviđa, rukavi mogu biti klasični ili široki, kao i ovratnik. Slobodno eksperimentirajte.

4. Bomber jakne

I bomber jakne mogu se naći na rasprodajama proljetnih i ljetnih kolekcija. Prije su se nosile samo bomber jakne u kaki ili crnoj boji, a sada je dopušteno sve, čak i bomber jakne u cvjetnom uzorku.


VIŠE O TEMAMAmodni savjetisniženjarasprodajte
Povezano