Što kažete na ubojite sandale Lane Jurčević?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 23.08.2017.

16

Lana Jurčević u crnom | Foto: Instagram (@lana_jurcevic)

Lana Jurčević u crnom | Foto: Instagram (@lana_jurcevic)

Crna boja od glave do pete uvijek je dobra ideja, a Lana Jurčević još jednom nam je pokazala kako ovu (ne)boju svih boja nositi od glave do pete

Da parafraziramo jednu staru dobru modnu mudrost: Kada ne znaš što nositi, nosi... Ne crveno nego crno! Crna je u‍vijek odlična ideja, a nakon šarenog ljeta prepunog smjelih boja čak nam stiže i kao svojevrsno modno osvježenje.
Kako nositi crnu od glave do pete još jednom nam je pokazala atraktivna pjevačica Lana Jurčević, koja je crnu haljinu s prozirnim elementima kombinirala s opakim, ultravisokim crnim sandalama.

"Shvatila sam kroz godine koliko je moj duh nemiran, vječno zaigran i znatiželjan. Gladan novih energija, rečenica, ljudi, iskustava, učenja i dizanja same sebe na neke nove levele. Zato me teško zadržati na jednom mjestu u jednom te istom scenariju. S jedne stane, volim biti sama, više nego što bi itko to mogao i pomisliti. Teško samu sebe nekad pratim, mogu zamisliti kako je tek drugima. S druge strane, toliko volim ono čime se bavim - svaki novi grad, svaka nova kemija od tolike količine različitih ljudi na jednom mjestu, mladih i starijih, novi koncert, nova svjetla, nova pozonica, a ni mi nikad na njoj nismo isti. Svaki put ista pjesma mi zvuči drugačije. A svaka nova pjesma koju napravim je neka nova uloga, ponekad me ima u njoj više, nekad manje, a što me manje ima, to mi je zabavnije. Više se igram. I kako jednoj škorpionki naći mirnu luku kad sama sebi dosadi brzo?", napisala je Lana u opisu fotografije.

Njena crna kombinacija savršena je za prijelaz iz ljeta u jesen, a  fanovi su je nagradili tisućama lajkova i komplimenata. Je li i vama ovaj styling pogodak?

VIŠE O TEMAMAInstagramLana Jurčevićcrna boja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se