Što kažete na frizure Marijane Batinić, Andree Andrassy i Antonije Blaće?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.11.2018.

40

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić, glumica Iva Mihalić i kolumnistica Andrea Andrassy zasjale su u slavljeničkoj kampanji Bliss instituta

Kampanjom '10 godina Blisskosti' poznati Bliss institut najavio je slavljenički mjesec u omiljenoj oazi za opuštanje i njegu lica i tijela te otkrio zašto brojne poznate Hrvatice upravo tamo dovode svoje najbliže bilo da se radi o obitelji ili prijateljima.
Slavljenička kampanja Bliss instituta

Slavljenička kampanja Bliss instituta

Voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić, glumica Iva Mihalić, kolumnistica Andrea Andrassy, te brojne druge klijentice i klijenti svakodnevno već 10 godina uživaju u ugodnom interijeru i opuštenoj atmosferi Blissa, uz bogatu ponudu najrazličitijih tretmana i najvišu razinu personalizirane usluge, zbog čega mu se kontinuirano vraćaju.
Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Slavljeničku kampanju Bliss instituta izradio je renomirani modni fotograf Franjo Matković koji je i sam stao pred objektiv, a za šminku i frizuru ambasadora pobrinule su se Petra Sever i Kuća četki.

VIŠE O TEMAMABliss institutAntonija BlaćeMarijana BatinićIva MihalićAndrea Andrassy
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se