Što je IN u svijetu frizura? Zaboravite na tradicionalne boje kose!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.11.2019.

0

Foto: Keune

Foto: Keune

Zelena, ružičasta, žuta, plava...sve su one nova crna. Uz Keune Color Chameleon novu paletu intenzivnih boja uskladite svoju boju kose i jedinstvenu osobnost kojom zračite!

Sivilo koje se nadvilo nad gradom ne znači nužno da je došlo vrijeme za klasične boje. Naime, razigrana boja kose nikad nije bila više u trendu. Šarenu kosu možemo pronaći svuda - na pisti, na festivalima, na ulici i u uredu.

Živahne i pastelne boje kose postaju must-have, kako u make up-u, tako i na odjeći, i to ne samo među milenijalcima. Žene i muškarci svih dobnih skupina obožavaju se igrati svojom bojom kose, pritom koristeći ju kao originalan i efektivan način kako bi izrazili svoju istinsku osobnost.

IN su neke nove boje

IN su neke nove boje

Upravo im Keune s novom linijom Color Chameleon pruža slobodu da savršeno usklade boju kose sa svojim stavom i stilom.

Keune Color Chameleon

Keune Color Chameleon

Keune Haircosmetics, vodeći međunarodni beauty brand za njegu kose, lansirao je Keune Color Chameleon - novu paletu koja sadrže 9 intenzivnih, direktnih nijansi te 2 nijanse za izmjenu intenziteta. Sve nijanse su prilagodljive i to na vrlo jednostavan način – međusobnim miješanjem. Keune Color Chameleon omogućuje koloristima da kreiraju bilo koju boju kombiniranjem nijansi i igranjem s intenzivnošću boje, a kreativnim frizerima pruža slobodu stvaranja autentičnih jedinstvenih kreacija. Keune Color Chameleon možete pronaći u žutoj, narančastoj, crvenoj, bordo, magenta, ružičastoj, ljubičastoj, plavoj i zelenoj boji.  Dok se dodavanjem Clear nijanse stvara pastelna boja, Dark nijansa produbljuje boju te je čini zagasitom. Od hrabrih direktnih nijansi do nježnih pastelnih, Color Chameleon pruža neograničene mogućnosti i kreativnost bojanja.

Keune

Keune

Iako je Color Chameleon izrazito moćna boja za kosu s visokom koncentracijom pigmenata, ona je iznimno blaga prema kosi i okolišu. Naime, ne sadrži amonijak, obogaćena je B5 vitaminom te je pet- friendly i veganski proizvod.  Boje su upakirane u šarenu kutijicu na kojoj se nalazi raznobojni kameleon, koji prikazuje promjene koje ljudi mogu napraviti korištenjem ovih inovativnih boja. Zvuči fora, zar ne?

Foto: Keune

Foto: Keune

Za odvažan hair makeover, koji neće proći nezapaženo sa Keune Color Chameleon bojama, prepustite se stručnim rukama u Keune frizerskim salonima.


VIŠE O TEMAMAKeune Color Chameleonboje za kosubojanje koseKeune
Povezano