Što Franka Batelić tijekom ljeta koristi za njegu kože lica?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.07.2019.

0

Franka Batelić

Franka Batelić

'Odlična je podloga za make up, a koža je nakon korištenja nahranjena, meka i glatka', kaže Franka Batelić o svom novom omiljenom proizvodu

Napokon je ljeto počelo u punom sjaju. Dugi vedri dani, sol u kosi i lagane ljetne haljine… može li bolje od toga? Zamisli ovo: cijeli dan si na plaži, hvataš upravo onu nijansu preplanulosti koju si priželjkivala tijekom cijele godine, a osvježenje povremeno tražiš u moru. Dok osjećaš kako tople zrake sunca obasjavaju tvoje lice, nemaš niti jedne brige na svijetu, međutim tvoja koža lagano gubi vlažnost i počinje se zatezati. Kako onda kožu tretirati tijekom ljetnih mjeseci?

Dva glavna koraka za pravilnu njegu lica su priprema i čišćenje kože te hidratacija uz pomoć odgovarajuće kreme.

Čišćenje lica podrazumijeva umivanje nježnim sredstvima koja neće iziritirati kožu. Laganim kružnim pokretima licu ćeš pružiti potrebnu masažu i ukloniti mrtve stanice kože. Koža lica bit će glatka i spremna za daljnju njegu. Sljedeći korak je ključan za njegu kože lica, a to je odabir prave kreme. Tijekom ljetnih mjeseci više se znojimo, stoga je važno da naša svakodnevna krema ne bude previše teška i masna. La Roche-Posay Toleriane Sensitive savršena je za ovakvu primjenu koja svojim kvalitetnim sastojcima koži pruža obnavljajuća svojstva, hidratizira je i  štititi tijekom cijelog dana. Glicerin koži pruži hidrataciju, ceramid je obnavlja i štiti, dok joj hranjive vrijednosti i intenzitet smirivanja pruža vitamin B3.

Toleriane Sensitive prebiotička je hidratantna krema koja smanjuje osjetljivost i isušenost kože te joj daje postojani zdravi sjaj, a namijenjena je ženama svih uzrasta. Pogodna je za osjetljivu kožu, a sadrži najosnovnije sastojke te najvažnije od svega pruža dugoročnu zaštitu i i ne sadrži alkohol i parfeme. Kako bi tvoja koža u potpunosti bila zaštićena od vanjskih utjecaja, preporuča se i korištenje La Roche-Posay termalne vode.

Nakon ovih koraka tvojoj koži je zagarantiran zdrav sjaj što potvrđuje i poznata pjevačica Franka Batelić.

- Mislim da je osnova ljepote zdrava kože, a Toleriane Sensitive moju kožu hidratizira i ne ostavlja masni sjaj. Odlična je podloga za make up, a koža je nakon korištenja nahranjena, meka i glatka.


VIŠE O TEMAMALa Roche-PosayFranka Batelićnjega kože licakreme za licečišćenje lica
Povezano