Što donosi slavljenička kolekcija Diane Viljevac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.03.2019.

1

Diana Viljevac

Diana Viljevac

Novom kolekcijom, za proljeće/ljeto 2019., dizajnerica Diane Viljevac slavi 10 godina uspješnog modnog djelovanja

Sam početak godine obilježiti će nova kolekcija poznate dizajnerice Diane Viljevac iz koje je nova godina donijela kreativne promjene i želju za naglašavanjem ženskog karaktera i osobnosti u novoj sezoni.

Slavljenička kolekcija Diane Viljevac

Slavljenička kolekcija Diane Viljevac

Kolekcija koja se može pohvaliti povratkom popularnih kombinezona broji 13 raskošnih modela haljina, pršti bojama i entuzijazmom te je drugačija od očekivanog. I dalje prepoznatljiv minimalistički potpis dizajnerice zaokružen je bogatim koloritom, dramatičnim elementima i predimenzioniranim detaljima kojima su ženstvene kreacije, iako i dalje vrlo nosive, posebne u svakom pogledu.

Diana Viljevac

Diana Viljevac

Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje je nemoguće ne zamijetiti došla je s novom godinom- 2019. je za kreativnu dizajnericu posebna po činjenici da joj donosi obilježavanje čak 10 godina rada na domaćoj dizajnerskoj sceni: „željela sam predstaviti kolekciju u kojoj će se sažeti zadnjih 10 godina brenda. Ponesena osjećajem ponosa i zadovoljstva zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva kreativnost nisam morala niti tražiti- ona je pronašla mene.“

Dizajnerica je tako ovo proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza, i uvijaju se oko oblina ističući pokret i najljepše na ženskom tijelu.

Diana Viljevac

Diana Viljevac

Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure već je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u centru pozornosti.

Diana Viljevac za proljeće/ljeto 2019.

Diana Viljevac za proljeće/ljeto 2019.

"Moje kreacije nose mnoge javne osobe, pjevačice, glumice, jake i samosvjesne žene kojima svjetla pozornice nisu nepoznanica. No kroz 10 godina truda i rada na brendu, na sebi, želim omogućiti svim djevojkama i ženama da se u mojim kreacijama osjećaju poput kraljica, jer svaka žena to i jest".


VIŠE O TEMAMADiana Viljevachaljine
Povezano