Što donose nove sezone emisija InDizajn i Tražimo dom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2022.

0

Foto: Darko Mihalić

Foto: Darko Mihalić

U nedjelju, 20. ožujka kreće InDizajn Mirjane Mikulec, prva i najdugovječnija emisija iz svijeta interijera na našim prostorima

U svijetu dizajna, proljeće je vrijeme predstavljanja trendova i noviteta iz svijeta opreme za dom što se najčešće idealno poklapa s navikom da baš tada krećemo u potragu za novim domom ili s (pre)uređenjem životnog prostora. Stoga i nove sezone emisija InDizajna i Tražimo dom stižu u pravi čas, donoseći pregršt inspiracije, dobrih ideja, korisnih savjeta i informacija iz svijeta interijera i tržišta nekretnina.
U 21. sezoni InDizajna u prijepodnevnom terminu nedjeljom na RTL-u očekuju vas i atraktivni dizajnerski prostori koje potpisuje tim dizajnerice Mirjane Mikulec, ali i drugi studiji. U potrazi za novim i impresivnim prostorima, Mirjana Mikulec nastavila je sa svojom ekipom posjećivati svjetske prijestolnice. Nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Stockholma, Lisabona i Beča, zaputila se u Pariz i pronašla četiri interijera koja donose sjajna dizajnerska i arhitektonska rješenja.
Pored domaćih i pariških interijera, gledatelje očekuju i omiljene rubrike Iznenadi me s nagradnim preuređenjima prostora, korisni Blic savjeti te Uradi sam u kojoj donosimo ideje kako svatko može sam napraviti veliku transformaciju u svome domu. Nova sezona donosi i povratak popularne rubrike Dizajner na jedan dan u kojoj gledatelji pokazuju svoje umijeće i snalažljivost u uređenju interijera.

Foto: Darko Mihalić

Foto: Darko Mihalić

"Uvijek nastojimo biti bolji, aktualniji i zanimljiviji našim gledateljima. U osmišljavanju priloga nastojimo osluškivati njihove želje te ponuditi ono što ih  zanima i što će im biti inspirativno, ali i pokazati kako izgleda stvaranje interijera i od početka do kraja te ih upoznati s novitetima. Vjerujem da će i u novoj sezoni svatko pronaći i dobiti nešto korisno, neovisno o svome ukusu ili budžetu", ističe Mirjana Mikulec, ne krijući zadovoljstvo što je njezin drugi tv projekt, Tražimo dom uspješno zaživio i uskoro, 2. travnja, uplovljava u 4. sezonu subotom ujutro na RTL-u.

Emisija Tražimo dom i u novoj sezoni nastavlja pomagati gledateljima pronaći dom po njihovoj mjeri, a usto i gledatelje savjetovati o svemu što je vezano uz tržište nekretnina – od kretanja cijena, trendova pa do toga kako preurediti nekretninu kako bi se što uspješnije prodala.

Mladi par koji traži svoju prvu nekretninu, učitelj razredne nastave i mlada obitelj samo su neki od kandidata čije avanture ćemo pratiti u četvrtoj sezoni.

VIŠE O TEMAMAMirjana MikulecInDizajnuređenje doma
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se