Što donose nove sezone emisija InDizajn i Tražimo dom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.09.2022.

0

Foto: Darko Mihalić i Saša Lisjak

Foto: Darko Mihalić i Saša Lisjak

U nedjelju, 25. rujna počinje nova sezona InDizajna, a dva tjedna nakon toga, u subotu, 8. listopada, nove epizode emisije Tražimo dom

Za dizajnericu Mirjanu Mikulec i njezin tim jesen je počela intenzivno: uz sajam interijera u Areni i upisa novih polaznika u školu za dizajn interijera u Zagrebu i Splitu, kreću i nove sezone njezinih tv emisija InDizajn i Tražimo dom.

Emisija s najdužim televizijskim stažem kada je tematika uređenja interijera u pitanju, InDizajn, u nedjelju, 25. rujna kreće na RTL-u s 22. sezonom. Jesen je idealno vrijeme za najavu novih trendova pa će novih 12 epizoda donijeti pregršt inspiracije za sve one koji vole interijere i arhitekturu kao i one koji kreću s (pre)uređenjem svoja četiri zida pa su im potrebne ideje, noviteti kao i korisni savjeti i informacije.   

"Iako smo postali tradicija na malim ekranima ne samo kada je InDizajn, nego i Tražimo dom u pitanju, uvijek sam uzbuđena kada kreću nove sezone. Izazov uvijek postoji i smatram da je to dobro jer tako nastojimo da nove epizode budu bolje i zanimljivije od prethodnih. Vjerujem da u tome uspijevamo i da će opet ispuniti očekivanja gledatelja kojima nudimo ideje kako mogu urediti ili poboljšati svoj  dom", ističe dizajnerica Mirjana Mikulec dodajući da gledatelje očekuju provjerene i njima omiljene rubrike.
Na top ljestvici naj rubrika su nagradni makeoveri Iznenadi me, u kojima se gledateljima besplatno preuređuje jedna prostorija u domu. I u ovoj sezoni gledatelje očekuje makeover humanitarnog karaktera – InDizajn tim pridružio se akciji uređenja doma jedne obitelji u Petrinji a koju vode udruga „Fra Mladen Hrkać“ i Udruga Jedinice specijalne policije OSA Sisak.

Nove epizode donijet će korisne blic savjete te atraktivne dizajnerske prostore – gledatelje očekuje, između ostaloga, i nekoliko luksuznih i elegantnih stanova u zagrebačkoj novogradnji u kojima će moći vidjeti kombinaciju klasike i trendova te atraktivan životni prostor jedne poznate domaće influencerice.

InDizajn je i prava tv adresa za sve ljubitelje DIY projekata, kojih je sve više kod nas. 'Uradi sam' prilozi donijet će jednostavne i originalne ideje kojima možete, uz mali budžet, osvježiti svoj životni prostor i učiniti ga funkcionalnijim.

Dva tjedna nakon InDizajna na male ekrane stiže 5. sezona emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec. Potraga za domom iz snova kreće u subotu, 8. listopada, također na RTL-u. Emisija i u ovoj sezoni prati kandidate u jednoj od najvažnijih potraga, onom za nekretninom koja će postati njihov dom.

Tržište nekretnina sve je izazovnije pa je pomoć stručnjaka uvijek dobrodošla, naročito kad je riječ o iskusnom i uigranom timu. Agenti koji  traže nove nekretnine, arhitekti i dizajneri koji ih uređuju kako bi kandidati dobili što bolji dojam, ali i cijeli niz stručnjaka, vođeni Mirjanom Mikulec opet su tu.

Prva epizoda odvest će gledatelje u zelinski kraj u potragu za vikendicom ili zemljištem za Željka, prvog kandidata nove sezone. Kuću za odmor traži u blizini Zagreba kako bi u njoj mogao uživati sve češće.


VIŠE O TEMAMAMirjana MikulecInDizajnuređenje domanamještajTražimo domRTL
Povezano